3 essentiële tips voor stellen die hun Tantramassage-beleving willen verdiepen

Ben je al lang samen met je partner en ben je op zoek naar nieuwe vormen van intimiteit? Zoek je een diepere verbinding met elkaar? Wil je ervaren hoe het is als er meer energie gaat stromen in jullie contact? Of wil je dit zelfs allemaal?

Met Tantrisch masseren kan dat. En het mooie van dat als koppel doen, is dat je de verbinding die je in de massage maakt, kunt meenemen naar je dagelijks leven. Andersom werkt het ook. In opbouw naar het moment van massage toe kun je korte momenten van verbinding inbouwen. Daardoor zul je de massage dieper ervaren.

In dit artikel geef ik je handvatten die je helpen om die diepere verbinding met elkaar en dat meer stromen van je energie ook daadwerkelijk te ervaren.

Verbinding

Om in de massage een diepere verbinding met elkaar te ervaren en om meer energie te laten stromen, is het belangrijk om je vooraf energetisch en emotioneel met elkaar te verbinden.

Je kunt dit doen door elkaar enkele minuten ontspannen in de ogen te kijken. Door je handen op elkaars hart te leggen, terwijl je elkaar aankijkt, maak je een nog diepere verbinding.

Het mooie van dit samen doen als stel is dat je dit ook op andere momenten in jullie dagelijks leven kunt doen. Dit versterkt jullie gevoel van verbinding, niet alleen op dat moment, maar in jullie relatie in zijn geheel.

Aandacht

Aandacht, met aandacht aanwezig zijn bij wat je doet en ervaart. Dit is een van de kernbegrippen van Tantra en het belangrijkste element van een Tantrische massage. Aandacht maakt dat je dit moment van intimiteit met je partner anders zult ervaren dan de intimiteit die je gewend bent. Het leuke is dat je dit kunt vertalen naar de andere momenten van intimiteit, waardoor je ook die intenser zult gaan beleven.

De allermakkelijkste manier om met aandacht aanwezig te zijn, is steeds de aanrakingen van je partner te volgen met je aandacht. Dit is als jij gemasseerd wordt. Als je zelf masseert, volg je je eigen handen met je aandacht. Het helpt om je handen ook met je blik te volgen. Elke keer als je aandacht afdwaalt, en dat kan zeker in het begin best vaak zijn, breng je gewoon rustig je aandacht weer terug naar de aanraking van je partner of naar je eigen handen.

Verlang je naar meer verbinding met je partner? Naar verbinding maken met elkaar op een dieper, meer spiritueel niveau? Wil je samen diepere lagen van intimiteit beleven? Dan is De Tantrische Relatie – Gelukkig samen hét boek voor jou! Download het hier gratis.

Blijf uit de erotiek

Omdat je elkaar overal aanraakt, kan er ook opwinding ontstaan. Zeker als stel kan dan de verleiding groot zijn om over te gaan naar vrijen. Niks mis met vrijen natuurlijk, op een ander moment. Met overgaan naar vrijen ga je richten op de opwinding en de vervulling van dat verlangen. Dat belemmert de vrije stroom van je energie. En juist in het vrij stromen van je energie door de zachte, ongerichte aanraking kan er meer en meer energie door je lichaam gaan stromen en kun je extatische ervaringen krijgen.

Probeer dus om bij het Tantrisch masseren uit de erotiek te blijven, ook na afloop van de massage. Ervaar wat er gebeurt, als je heel bewust niet naar vrijen gaat. Je zult merken dat het verrassende nieuwe ervaringen geeft en dat de aanrakingen en de energie steeds intenser gaan voelen.

Meer dan tips?

Wil je naast deze tips ook in de praktijk leren hoe je je partner de heerlijkste Tantramassage geeft? Sterker nog, dat samen met je partner leren, zodat hij of zij ook jou zo heerlijk kan masseren? Samen genieten van diepe, intense aanraking die jullie energie en passie laat stromen en jullie relatie verrijkt?

Kom dan naar “Heavenly Touch”. Deze weldadige workshop geven we op een prachtige locatie, met heerlijk eten, zodat je niet alleen samen geniet van liefdevolle aanraking, maar meteen ook van een heerlijk dagje weg met z’n tweeën. Ben je een snelle beslisser, dan profiteer je van de vroegboekkorting.

2 gedachten over “3 essentiële tips voor stellen die hun Tantramassage-beleving willen verdiepen”

Reacties zijn gesloten.