4 stappen naar meer passie in je relatie

4 stappen naar meer passie in je relatieVerlang je naar een passionele relatie? Een relatie met de diepere liefde van twee geliefden die wat hebben meegemaakt samen en tegelijk de passie van toen jij en je partner elkaar net leerden kennen?

“Maar dat gaat toch niet samen, verliefdheid en liefde?” “Het is toch eerst het een en dan het ander?”

Mogen we je een geheim vertellen? Dat die twee niet samengaan, is iets wat iedereen je wil wijsmaken. Waarom? Niet omdat mensen je niet gelukkig willen zien, maar gewoon omdat ze zelf ook niet beter weten.

Waarom zouden wij het dan wél weten? Simpel, omdat we het zelf ervaren hebben… en nóg ervaren, elke dag. Dankzij Tantra. Dus wil je meer passie voor je partner voelen? Met deze 4 stappen breng je meer passie in je relatie. En het mooie? Ook die diepere liefde versterk je ermee.

1. Verlangen

Die passie begint bij verlangen. Wakker je je verlangen naar je partner aan, dan zul je meer passie voelen. Nou denk je misschien dat je dat niet zomaar kunt. Dat je verlangen niet zomaar ‘op commando’ kunt aanwakkeren.

Gelukkig kunnen we daar zelf heel veel actief in doen. Als je ontdekt dat verlangen iets is wat in jezelf zit en wat je kunt versterken op het moment dat jij dat wil, gaat er opeens een wereld voor je open. Een wereld vol verlangen.

2. Weer verliefd

Een van de belangrijkste redenen dat we de verliefdheid van de eerste periode kwijtraken, is dat we ons laten meenemen in de stroom van het leven van alledag. We gaan samenwonen, krijgen kinderen, gaan naar ons werk, zien vrienden, familie, kijken tv, gaan naar de sportschool.

De automatische piloot heeft het overgenomen voordat je er erg in hebt. Je hebt een fijn leven en je houdt van elkaar, maar je bent het een beetje kwijt hoe dat ook weer zo gekomen is. Maar weet je? Ergens zit dat er nog. Dat gevoel van het begin, waarom je verliefd geworden bent. Als je naar binnen gaat, kun je daarbij. Kun je dat terughalen, die verliefdheid weer wakker maken.

Verlang je naar meer verbinding met je partner? Naar verbinding maken met elkaar op een dieper, meer spiritueel niveau? Wil je samen diepere lagen van intimiteit beleven? Dan is De Tantrische Relatie – Gelukkig samen hét boek voor jou! Download het hier gratis.

3. Ontsla de automatische piloot

Voor best wat dingen is de automatische piloot heel handig. Dat je niet steeds opnieuw hoeft na te denken hoe je ook weer de boontjes schoonmaakt of de auto start bijvoorbeeld. Maar voor verlangen, passie, verliefdheid is automatisme killing.

Ga dus ook in je relatie terug naar je gevoel. Elk moment van elkaar ontmoeten is uniek, niets hoeft automatisch. Ontmoet je partner, na een dag werken bijvoorbeeld, en voel wat je op dat moment voelt. Reageer zoals jouw gevoel op dat moment aangeeft.

Is dat makkelijk? Nou, niet per se. Wij mensen zijn gewoontedieren en doen dingen dus heel makkelijk zoals we ze altijd al deden. Dit vraagt een stukje bewust worden van die gewoontes, die automatismen. Bewust worden en ze dan doorbreken. We kunnen uit ervaring zeggen dat dat niet gemakkelijk is. Maar het is het dubbel en dwars waard.

4. Ontmoet elkaar

Je hebt je verlangen aangewakkerd, je verliefdheid wakkergemaakt, de automatismen de deur gewezen, en dan? Dan ontmoet je elkaar. Zo veel en zo vaak als je wil. En misschien nog wat vaker, want wat je wil komt ook nog wel eens voort uit bestaande gewoonten.

Zie elke ontmoeting als een nieuw, uniek en heel eigen moment van jou en je partner samen. Maak oprecht contact, in het moment. Voel wat je voelt en reageer authentiek. Je zult merken dat jullie meer verbinding gaan ervaren.

Kun je dit echt pas doen, als je al die andere stappen hebt voltooid? Nee hoor, wees gerust. Elkaar zo in het moment ontmoeten kun je meteen al gaan doen. Het kan je zelfs helpen bij de andere stappen.

En verder?

Verder kun je dit blijven doen. Om blijvend meer passie in je relatie te ervaren. En als bijvoorbeeld je verlangen weer wat wegzakt? Wakker het weer aan met bovenstaande stappen.

Wil je liever meer dan alleen lezen? Echt ervaren hoe je met Tantra meer passie in je relatie kunt brengen? Én je relatie in het geheel kunt verdiepen? Dan hebben we een prachtige gelegenheid voor je met onze gratis relatie-workshop Proeven aan Ultieme Liefde.

Gratis? Ja, want het relatiegeluk dat wij ervaren, gunnen we iedereen. We vragen alleen een kleine bijdrage in de kosten voor locatie, koffie en thee.

Iets voor jullie? Kijk meteen even wanneer de eerstvolgende gelegenheid is.

Liefs,
Esther en Eli