5 Tantrische tips om meer te genieten in je relatie

5 Tantrische tips om meer te genieten in je relatieVoel je je ook soms zo meegenomen in de dagelijkse beslommeringen dat je vergeet te genieten? Lijkt jullie relatie soms wat ingezakt en zou je willen dat dat anders kon? Zou je niet liever meer willen genieten, van het leven, van je relatie, van je partner?

Deze Tantrische tips gaan je daarbij helpen. Zodat je weer volop van je partner en je relatie kunt genieten. En van je leven, want dat staat niet los van elkaar. Wij hebben ook van die periodes, waarin we zo druk zijn met van alles en nog wat dat we elkaar nauwelijks zien. Door toe te passen wat we je hieronder meegeven blijven we ook dan van elkaar en het leven genieten. Al is het soms maar in kleine momenten.

Creëer kleine genietmomenten

Hebben jij en je partner ook niet altijd tijd voor uitgebreid samen genieten? Dan zijn de kleine genietmomenten ideaal. Een aantal keren op een dag zo’n klein moment nemen samen brengt zelfs meer relatiegeluk dan af en toe een hele dag samen genieten. Hoe dat kan? Doordat het dan verweven is in jullie dagelijks leven.

Bij kleine genietmomenten kun je denken aan even elkaar aanraken, even elkaar in de ogen kijken, even elkaar omhelzen.

Speel

Een van de manieren om even samen te genieten is met speelsheid. Spelen, is dat niet voor kinderen? Ja ook, natuurlijk, maar niet alleen. Spelen kun je je hele leven blijven doen. Dat is gezond zelfs en je wordt er nog gelukkiger van ook.

Ga eens even lekker stoeien bijvoorbeeld. Doe een kussengevecht, kietel elkaar door of ren elkaar achterna.

Speel met zintuigen

Wanneer heb je voor het laatst echt vol en intens geproefd wat je at of wat je dronk? Daar met volle teugen van genoten? Of intense afkeer daarvan gevoeld? Dat kan natuurlijk ook 😉 Je zintuigen hebben het vermogen om je een schat aan ervaringen te bieden. Als je ervoor open staat. Met je zintuigen kun je heel makkelijk kleine genietmomenten creëren. Voor jezelf, maar ook samen met je partner.

Laat je partner bijvoorbeeld eens de ogen sluiten en laat dan iets proeven van wat jij aan het eten bent. Je kunt er ook een uitgebreid zintuigenspel van maken, als jullie dat leuk vinden.

Verlang je naar meer verbinding met je partner? Naar verbinding maken met elkaar op een dieper, meer spiritueel niveau? Wil je samen diepere lagen van intimiteit beleven? Dan is De Tantrische Relatie – Gelukkig samen hét boek voor jou! Download het hier gratis.

Verras

Niet alleen met zintuigen kun je elkaar verrassen. Ook met andere kleine dingetjes. Het leuke met verrassen is, dat je er allebei van kunt genieten, zowel van het bedenken als van het krijgen van een verrassing. Verrassingen brengen een leuke dynamiek in jullie relatie en brengen een gezamenlijk genieten.

Elkaar verrassen kan met van alles, van klein tot groot. Met iets lekkers, een leuk lingeriesetje, een uitje. Je kunt zelfs een klusje doen voor de ander. Meer verrassingen? Die bedenk je zelf het best.

Raak elkaar met aandacht aan

Hoeveel raken jij en je partner elkaar aan? Of je nou veel of weinig tijd neemt voor aanraking, als je elkaar met aandacht aanraakt, is het altijd genieten. Zeker als je ook met aandacht de aanraking van de ander ervaart. Er vol ingaat, net als met de zintuigen.

Suggesties? Je kunt elkaar lekker uitgebreid masseren, maar zelfs een korte aanraking in het voorbijgaan vinden wij altijd heerlijk.

Waarvan geniet jij het meest?

Het belangrijkste is niet het lezen van deze tips. Het belangrijkste is om er iets mee te doen. Welke tip lijkt jou het leukst om mee te starten? En hoe zou je dat graag invullen? We zijn heel benieuwd naar je reactie. Schrijf in het commentaarveld hieronder en inspireer ons en anderen.

Wil je liever niet alleen meer genieten in je relatie, maar ook je relatie verdiepen? De verbinding met je partner versterken en naar een dieper niveau brengen? Kom dan naar onze verbindende relatie-workshop Proeven aan Ultieme Liefde en zet jullie eerste stappen naar jullie Tantrische Relatie.

Omdat we weten wat de Tantrische Relatie voor je leven betekent en we iedereen dat relatiegeluk gunnen, hebben we de drempel voor je zo laag mogelijk gemaakt. We geven deze workshop helemaal gratis. Het enige wat we vragen, is een kleine bijdrage in de kosten van locatie, koffie en thee. Meld je hier aan voor Proeven aan Ultieme Liefde.

Liefs,
Esther en Eli