Blog

4 stappen naar meer passie in je relatie

4 stappen naar meer passie in je relatie

Verlang je naar een passionele relatie? Een relatie met de diepere liefde van twee geliefden die wat hebben meegemaakt samen en tegelijk de passie van toen jij en je partner elkaar net leerden kennen?
Met deze 4 stappen breng je meer passie in je relatie. En het mooie? Ook die diepere liefde versterk je ermee.

4 tips om je relatie verdiepen

tips om je relatie te verdiepen

Wil je graag een diepere relatie met je partner? Een meer spirituele verbinding ook misschien? Meer geluk en passie samen? Misschien verwacht je het niet, maar dat alles begint met bewustzijn.

5 Tantrische tips om meer te genieten in je relatie

Meer genieten van je relatie

Voel je je ook soms zo meegenomen in de dagelijkse beslommeringen dat je vergeet te genieten? Lijkt jullie relatie soms wat ingezakt en zou je willen dat dat anders kon? Zou je niet liever meer willen genieten, van het leven, van je relatie, van je partner?
Deze Tantrische tips gaan je daarbij helpen. Zodat je weer volop van je partner en je relatie kunt genieten.

De 4 meest voorkomende misvattingen over de Tantrische Relatie

De 4 meest voorkomende misvattingen over de Tantrische Relatie

“Hoe doen jullie dat in jullie relatie?” “Hoe gaan jullie om met emoties, jaloezie, verbinding met anderen?” “Hoe nemen jullie Tantra mee in jullie dagelijks leven?” Vragen die we nog wel eens krijgen en waar we mensen met veel plezier en mooie resultaten mee helpen. In dit artikel gaan we in op de 4 meest voorkomende misvattingen over De Tantrische Relatie.

Tantra geweldig om je relatie te verbeteren? 4 x ja!

Veel stellen beginnen met Tantra, omdat ze verdieping zoeken in hun relatie. Omdat ze meer verbonden intimiteit willen beleven samen. Hun relatie willen verbeteren. In het Tantra-aanbod in Nederland, en algemeen in het Westen, wordt ook veel met die thema’s gedaan. Maar heeft Tantra eigenlijk wel iets met je relatie te maken? Kan Tantra je relatie echt iets brengen?

Bij jezelf blijven in verbinding

Bij jezelf blijven in verbinding

Merk je soms dat je in contact met je partner zo op hem of haar gericht bent, dat je niet helemaal bij jezelf bent? Of dat je zelfs meer bij je partner bent dan bij jezelf? Vind je het misschien moeilijk om in contact met je partner bij jezelf te blijven? Ik herken dat, ik heb daar zelf ook best moeite mee gehad. Soms heb ik dat nog. De tips die ik hier geef, hebben mij veel geholpen. Ik geloof dat als jij ze toepast, ze jou ook zullen helpen.

6 tips voor meer intimiteit in je relatie

Veel mensen denken bij intimiteit aan aanraking en seks. Intimiteit is veel meer dan dat. Intimiteit gaat over jezelf blootgeven, over je kwetsbaar opstellen en de ander dichtbij laten komen. Dat kan op verschillende vlakken. Voor elk gebied geef ik je hier enkele tips.

7 verbindende Tantra-tips voor een gelukkige relatie

Meer geluk in je relatie, is dat hard werken? Wij durven te beweren dat dat eigenlijk best wel meevalt. Dat je relatie verdiepen helemaal niet zoveel tijd en inspanning kost als veel mensen zeggen en denken.
Waarom dan Tantra? In Tantra wordt veel gewerkt met de verbinding met de ander. Daarom kun je uit Tantra zoveel halen om de verbinding met je partner te versterken. Om het makkelijk voor je te maken, hebben we hier 7 verbindende Tantra-tips voor een gelukkige relatie.

De 4 grote verschillen tussen mindfulness en Tantra

Heb je je ook wel eens afgevraagd wat het verschil nou is tussen mindfulness en Tantra?
Wat Tantra meer maakt dan mindfulness in een plezierig jasje?
Dan ben je in goed gezelschap, want meer mensen stellen ons die vraag.
In deze video geef ik hier kort en bondig antwoord op.