Connecting the Heart – Yoga van Verbinding

Ervaar je genoeg verbinding in je leven? Of zou je meer verbinding willen?

Vrijwel iedereen ervaart een tekort aan verbinding, dus je bent in goed gezelschap. Toch hebben we het allemaal nodig. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften.

Er zijn steeds meer plekken waar je iets kunt doen wat gericht is op die verbinding. Helaas is dat vaak gericht op de oppervlakte en de ego-gerichte verbinding. De honger blijft dan bestaan.

Diepe verbinding

Een diepe verbinding kan alleen ontstaan als we bij onszelf blijven in de ontmoeting met de ander. Hoe meer we bij onszelf blijven, leven vanuit onze kern, hoe groter ons raakvlak met de ander kan zijn en hoeveel makkelijker dat tot stand kont. Het is dat raakvlak dat we ervaren als verbinding.

Tantra helpt ons om bij onszelf, of eigenlijk ons Zelf, te blijven en dat raakvlak te vergroten. Het helpt ons om de ander vollediger te ontmoeten. Het helpt ons zo om onszelf te helen.

"Ik heb ervaren dat ik verbinding kan aangaan zonder me onveilig te voelen. Mooie ervaring!"

Monique

Connecting the heart

Meestal zoeken we de verbinding vanuit ons hoofd. Vanuit als…dan patronen en behoeften van ons innerlijk kind. Helaas zijn het juist die patronen en behoeften die ons in de weg zitten. Die voorkomen dat we werkelijk de ander kunnen ontmoeten.

Door weer meer vanuit ons bekken te gaan werken, meer met het lichaam, herstelt de balans in ons hart zich. Dan kunnen we weer ontmoeten vanuit ons geïntegreerde Zelf. Compleet aanwezig zijn in de ontmoeting en de ander maximaal ervaren.

Kom het ervaren

In deze workshop nemen we je mee in een warm bad van aandacht en samenzijn. Van elkaar ontmoeten en je met elkaar verbinden. Van geïntegreerd aanraken.

Deze workshop is uitermate geschikt wanneer je nog geen ervaring hebt met Tantra. Deze workshop is ook zeer geschikt wanneer je alleen ervaring hebt met Westerse of Neo Tantra en dieper wil.

Voor wie

Wanneer je nieuw bent met Tantra of je hebt nog maar een paar workshops gevolgd, dan is deze workshop uitermate geschikt. We geven ruime uitleg, zodat je ook begrijpt wat je doet in de oefeningen. Ook als je al meer ervaring hebt op het gebied van Tantra, zul je waarschijnlijk nog veel nieuwe dingen tegenkomen.

Deze workshop is zowel voor singles als voor stellen.

De workshop is geheel gekleed.

"Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!"

Karin

Investering

De normale prijs van deze workshop is € 45.

Omdat we zoveel mogelijk mensen willen helpen om meer verbinding te ervaren, bieden we deze workshop helemaal

gratis*

*We vragen alleen een kleine bijdrage in de kosten van locatie, koffie en thee. Deze is slechts 15 euro.

Veel gestelde vragen

Kan ik alleen deelnemen aan deze workshop?
Dat kan. Of je nou een partner hebt of single bent, je kunt als individu deelnemen aan deze workshop en je verbinding met jezelf én anderen verdiepen.

Kan ik ook samen met mijn partner deelnemen?
Dat kan. Ook als je een partner hebt, ga je in deze workshop een diepere verbinding met jezelf ervaren. Van daaruit ga je ook je partner anders ontmoeten.

Praktische informatie

In verband met de ontwikkelingen rond corona staat er op dit moment geen datum gepland voor deze workshop.