De Tantrische Relatie – Hello my Valentine

De Tantrische boost voor je relatie

Wil je de verbinding met je partner verdiepen? Je geliefde opnieuw ontmoeten? Weer vlinders in je buik krijgen? In de workshop “Hello My Valentine” ga je je partner met hernieuwde liefde ontmoeten. Herontdekken wat jullie als koppel meer maakt dan twee individuen bij elkaar.

Wil je je samen met je geliefde heerlijk onderdompelen in intens genieten? Elkaar aanraken vanuit je hart? Vanuit je tenen? In “Hello My Valentine” ga je samen de intimiteit tussen jullie opnieuw ontdekken. Ga je ontdekken hoe je die verbinding thuis op elk moment kunt ervaren.

Wil je jullie relatie een boost geven? Jezelf en je relatie ontwikkelen? In “Hello my Valentine” (her)ontdek je jezelf, elkaar en jullie relatie in verbindende ontmoetingen met elkaar en met anderen.

Valentijn

"Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling."

Peter en Marjan

Praktische informatie

Meenemen: omslagdoek, makkelijk zittende kleding, warme sokken, eventueel een flesje water

Inbegrepen: koffie, thee, dinerbuffet

Wanneer: februari 2019

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik oefeningen doen met een ander dan mijn partner?
In de spiegel die de ander is, ontdek je nieuwe aspecten van jezelf. De inzichten die dat je brengt, neem je mee in je relatie. Daarmee groei je niet alleen als persoon, je verrijkt ook je relatie.

Ik heb een allergie. Kan ik die doorgeven?
Ja, graag zelfs. We kunnen dan in overleg gaan met de cateraar.

VIP Lidmaatschap

Kom je regelmatig terug, dan kun je een lidmaatschap voor een jaar aanschaffen. Een lidmaatschap geeft recht op korting op alle workshops, cursussen en individuele sessies van Hartstreling.

Lees hier verder over het VIP lidmaatschap.

Verlang je ook zo naar meer verbinding met je partner? Naar verbinding maken met elkaar op een dieper, meer spiritueel niveau? Wil je samen diepere lagen van intimiteit beleven?

Dan is De Tantrische Relatie - Gelukkig samen hét boek voor jou!

Ga ik hiermee echt mijn relatie verdiepen? Absoluut! We hebben hier al veel stellen mee geholpen.

Download het helemaal gratis om nu jullie relatie te verbeteren.

Nee, dank je, ik wil mijn relatie niet verdiepen