Ervaringen

Lees ervaringen

Hieronder vind je ervaringen van deelnemers uit onze workshops.

Mooie ervaring om een inkijkje te krijgen in tantra. Fijne begeleiding, goede sfeer. Prettige diversiteit van mensen en soorten meditaties etc.

T.
Snoepen van Tantra

Had geen ervaring maar heb mij laten gaan heerlijk voor herhaling.
Geweldig gehad ook mijn partner.

Otto en Caroline
Snoepen van Tantra

Liefdevol verbinden, maar vooral mezelf niet verliezen. Voor mij een belangrijk thema m.b.t. mijn persoonlijke ontwikkeling. Reden om eens kennis te maken met Esther & Eli. Ik had gehoopt wat meer zielen te mogen ontmoeten bij deze kring, maar zij wisten er een voor mij waardevolle sessie van te maken.

Heb zelf ruime ervaring met Tantra en daaruit geleerd mezelf lief te hebben om vanuit die positie met compassie naar anderen om te zien. Ik voelde mij gehoord en gezien, want de door hun gepresenteerde oefeningen hebben mijn visie alleen maar versterkt. Met dank voor deze liefdevolle bevestiging.

Henry
Tantra Sharing Circle

De workshop was fijn en goed van opbouw. Integere begeleiding!
Ook de locatie in Arnhem was fijn.

T. O.
Tantra-avond

Ik heb een basis-avond gedaan waarbij we een paar oefeningen deden met (gekleed) aanraken. Het ging vooral om ontdekken wat jij wel of niet wilt doen of toelaten. Dus oefeningen in grenzen stellen en vragen wat je nodig hebt. Ik heb er mooie inzichten door gekregen. De begeleiding was prettig en de ruimte waar het gehouden werd, was sfeervol.

Judith
Tantra-avond

De zorgzaamheid van Esther en Eli, maken mijn keuze om nog eens, mij aan te melden bij hartstreling als: ja kan ik gerust doen.

Ben
Tantra-avond

Esther en Eli boden mij de mogelijkheid om uit mijn comfortzone te komen. Dat is gelukt, mede door de groep. Ik ben een fijne ervaring rijker en dichter bij mijzelf gekomen.

Henry
Connecting the Heart

Mooie workshop met duidelijke uitleg!
Speels, vrolijk, hartverwarmend en verbindend!

Angela
Connecting the Heart

Inspirerend, liefdevol, ervaring rijker, nieuwsgierig!

Harm en Lijda
Ultiem Verlangen

Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis.

Bert en Jacque
Ultiem Verlangen

We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!
Lieve groet van Karin

Karin
Heavenly Touch

Een aanrader. Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen en ervaren, en theorie, rekening houdend met ieders grens.

Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren.

Henk
Hello my Valentine

Verrijking van je leven en zeer de moeite waard om een cursus bij Esther en Eli te volgen. Ook waardevol voor verdieping van je relatie.

Frans en Tineke
Hello my Valentine

Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het “ontmoeten” van je partner in deze energie en setting.
Ik vond dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol.

Nancy en Wilco
Hello my Valentine

Hallo Esther en Eli,
Ik ben erg blij met jullie professionele hulp en inzicht. Met behulp van jullie begeleiding ben ik tot een totaal ander inzicht gekomen van relaties. Het hier en nu en de warmte die jullie me hebben gegeven, heeft mij een andere weg laten zien die eenieder zou moeten gaan. Niet gehaast door het leven maar het bewust leven van iedere dag. Mijn ervaring is dat jullie dat weten en dat het eigenlijk het meest belangrijke is van ons bestaan. Geen berusting maar het intensief beleven van iedere dag, samen maar ook vooral alleen. Dat voel ik en ik ben jullie daar dankbaar voor.
Liefs, Cees

Cees
Tantra voor elke dag

Tijdens de transformatieavond “Grenzen en verbinding” heb ik ervaren dat ik verbinding kan aangaan zonder me onveilig te voelen. Mooie ervaring!

Monique
Transformatieavonden

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling.

Anoniem
Tantra voor elke dag

Deel je ervaring