Ervaringen

Lees ervaringen

Hieronder vind je ervaringen van deelnemers uit onze workshops.

De workshop Snoepen van Tantra is een mooie inleiding op wat voor soorten Tantra er überhaupt zijn en welke soort van Tantra bij je past. Esther en Eli zijn prettig en integer in de begeleiding. De oefeningen, het mantra-zingen en de meditaties worden zeer zorgvuldig uitgelegd en goed begeleid. Fijne sfeer met fijne deelnemers.

Margit
Snoepen van Tantra

Dit was voor mij een heel mooie, laagdrempelige, eerste ervaring met verschillende aspecten van tantra. Elke aflevering werd voorzien van een uitgebreide, heldere, uitleg. Daardoor leer je wat de beoogde werking van de stap is en waarom het werkt zoals beoogd. De taal waarin alles is gegoten: een en al liefde 💖 Dank voor deze challenge 🙏🏻

Cees
Tantra Challenge

De training Seksuele bevrijding was een spannend en verrijkend traject. In een veilige setting gecreëerd door Eli & Esther leerde ik door de oefeningen waar mijn blokkades en grenzen liggen. En dat die blokkades vooral in mijn eigen hoofd zitten. Het was spannend en soms ook gewoon speels om te ervaren, te ontdekken en te doen. En voorzichtig te groeien en mijn speelruimte te vergroten.

De training heeft een mooie balans in spannende en speelse oefeningen aangevuld met gesprekken en inzichten. Het uitwisselen van ervaringen en de theoretische ‘lessen’ van Eli & Esther verruimden mijn blik.

Bedankt voor de ervaring, ik kijk uit naar verder ontdekken <3

Jessie
Seksuele Bevrijding 1

prettige respectvolle tantra bijeenkomst met voornamenlijk mannen
geschikt voor wie weet wat tantra en respectvol omgaan met gevoelsgrenzen inhoudt

deelnemer
Tantra Sharing Circle

De bijeenkomsten ervaren als een hele mooie combinatie van uitdaging, confrontatie, herkennen en erkennen van grenzen en deze daar waar kan verleggen. Dit dan in een warme en veilige omgeving waar ieder zich zelf mag zijn en dit dan onder inspirerende begeleiding van Esther en Eli.

In het streven naar seksuele bevrijding is door mij, met behulp van mijn medecursisten én onder deskundige begeleiding van Esther en Eli belangrijke progressie gemaakt. Het blijft evenwel, zoveel is ook duidelijk geworden, een proces dat hopelijk nooit een eind zal bereiken. Blijf leren en ontwikkelen. Deze cursus is daarbij zeer behulpzaam.

Dank daarvoor

Gert-Jan
Seksuele Bevrijding 1

Heel bijzonder om, als nog onervaren deelnemer, te ervaren hoe Esther en Eli je ontvangen en je deelgenoot maken van hun passie voor Tantra. De avond heeft bijgedragen aan mijn begrip hierover en ook duidelijk gemaakt dat er voor mij nog veel te leren is..
Dank voor de manier waarop jullie deze mooie avond hebben vormgegeven.

Johan
Tantra Sharing Circle

Super goede en fijne begeleiding. Nuchtere kijk op tantra. Duidelijke uitleg in een relaxte sfeer.

Harold en Maureen
Snoepen van Tantra

Iedere ervaring is er één, en iedere ervaring is ook zeer persoonlijk. Fijne oefenruimte, oprechte kennismaking met trainers.
Fijn om met ‘laagdrempelige’ oefeningen te beginnen. Oefeningen zijn praktisch en toch “grensverleggend”.
Fijne manier om je persoonlijke grenzen op te zoeken en ze te verleggen. Nieuwe mensen om mee te ontdekken. Spannend!
Min puntje: trainers niet goed op elkaar ingewerkt om training te geven. Betere taakverdeling is wenselijk.
Positief: Goed gefaciliteerd met omkleedruimte, voorzieningen, versnaperingen.

Ronald
Snoepen van Tantra

Afgelopen week een chakra avond beleefd, liet mij nieuwe gevoelens en inzichten ontdekken.
Beginnend met meditatie en openen van chakra’s ging de avond over in een zachte energie die nog steeds voelbaar is.
Intens en warm🙏

Ger
Tantra-avond

Jullie voelde heel goed! De gegarandeerd kleine groep vind ik heel fijn! En de oefeningen waren, naast, gewoon heel leuk, spannend en interessant; bevrijdend, verbindend en helend! Kortom precies waar ik naar op zoek was! Op naar meer!

René
Tantra-avond

Ik vond een heerlijke beleving met gelijkgestemden mooi aangebracht voldoende uitleg zonder druk uit te oefenen spontaan gaf rust
Interessante oefeningen en onderwerpen voor herhaling vatbaar
Bedankt
Theo

Theo
Tantra Sharing Circle

Wanneer mensen dichter bij elkaar willen komen, of dichter bij zichzelf, dan is dit een mogelijkheid.

Cay
Speel je Vrij

Heel veilig, duidelijk voor jezelf kiezen mogen.

Avalon Oona
Snoepen van Tantra

Leuke naam voor de introductiecursus, het is echt snoepen van tantra.
Leuke manier om kennis te maken met mooie inzichten die ik meeneem en praktische ervaringen die ik meeneem.
Of ik nou doorga of niet, die neem ik in ieder geval mee.

Vera
Snoepen van Tantra

Als je een eerste ervaring wilt hebben met tantra, is dit een fijne kennismaking. Het voelt altijd prettig. Grenzen worden gerespecteerd. Fijne oefeningen, leuke leraren, goede sfeer.

Snoepen van Tantra

Fijne sfeer, respectvol, fijne en mooie oefeningen, duidelijke uitleg, mooie muziek

Snoepen van Tantra

Voor iedereen die in een veilige omgeving op een laagdrempelige manier wilt kennismaken met tantra, is deze ‘snoep’cursus perfect.

Snoepen van Tantra

Interessant
Diep
Leerzaam
Leuk

Jevgenia
Snoepen van Tantra

Rustige, respectvolle workshop met energie, aanraking en groepsdynamiek.

Marco
Snoepen van Tantra

Fijne introductie in tantra. Trainers zorgen voor een relaxte en veilige omgeving voor de deelnemers.

Charlotte
Snoepen van Tantra

Was leuk en heel prettig. Iedereen voelde zich volgens mij op zijn gemak, verschillende disciplines waren voor mij een inzicht en begrijp meer wat tantra inhoudt.

Snoepen van Tantra

Respectvol, rustig en met aandacht voor het individu.

Sane
Snoepen van Tantra

Een plek van rustig leven ademen

Max
Snoepen van Tantra

Mooie ervaring om een inkijkje te krijgen in tantra. Fijne begeleiding, goede sfeer. Prettige diversiteit van mensen en soorten meditaties etc.

T.
Snoepen van Tantra

Had geen ervaring maar heb mij laten gaan heerlijk voor herhaling.
Geweldig gehad ook mijn partner.

Otto en Caroline
Snoepen van Tantra

Liefdevol verbinden, maar vooral mezelf niet verliezen. Voor mij een belangrijk thema m.b.t. mijn persoonlijke ontwikkeling. Reden om eens kennis te maken met Esther & Eli. Ik had gehoopt wat meer zielen te mogen ontmoeten bij deze kring, maar zij wisten er een voor mij waardevolle sessie van te maken.

Heb zelf ruime ervaring met Tantra en daaruit geleerd mezelf lief te hebben om vanuit die positie met compassie naar anderen om te zien. Ik voelde mij gehoord en gezien, want de door hun gepresenteerde oefeningen hebben mijn visie alleen maar versterkt. Met dank voor deze liefdevolle bevestiging.

Henry
Tantra Sharing Circle

De workshop was fijn en goed van opbouw. Integere begeleiding!
Ook de locatie in Arnhem was fijn.

T. O.
Tantra-avond

Ik heb een basis-avond gedaan waarbij we een paar oefeningen deden met (gekleed) aanraken. Het ging vooral om ontdekken wat jij wel of niet wilt doen of toelaten. Dus oefeningen in grenzen stellen en vragen wat je nodig hebt. Ik heb er mooie inzichten door gekregen. De begeleiding was prettig en de ruimte waar het gehouden werd, was sfeervol.

Judith
Tantra-avond

De zorgzaamheid van Esther en Eli, maken mijn keuze om nog eens, mij aan te melden bij hartstreling als: ja kan ik gerust doen.

Ben
Tantra-avond

Esther en Eli boden mij de mogelijkheid om uit mijn comfortzone te komen. Dat is gelukt, mede door de groep. Ik ben een fijne ervaring rijker en dichter bij mijzelf gekomen.

Henry
Connecting the Heart

Mooie workshop met duidelijke uitleg!
Speels, vrolijk, hartverwarmend en verbindend!

Angela
Connecting the Heart

Inspirerend, liefdevol, ervaring rijker, nieuwsgierig!

Harm en Lijda
Ultiem Verlangen

Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis.

Bert en Jacque
Ultiem Verlangen

We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!
Lieve groet van Karin

Karin
Heavenly Touch

Een aanrader. Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen en ervaren, en theorie, rekening houdend met ieders grens.

Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren.

Henk
Hello my Valentine

Verrijking van je leven en zeer de moeite waard om een cursus bij Esther en Eli te volgen. Ook waardevol voor verdieping van je relatie.

Frans en Tineke
Hello my Valentine

Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het “ontmoeten” van je partner in deze energie en setting.
Ik vond dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol.

Nancy en Wilco
Hello my Valentine

Hallo Esther en Eli,
Ik ben erg blij met jullie professionele hulp en inzicht. Met behulp van jullie begeleiding ben ik tot een totaal ander inzicht gekomen van relaties. Het hier en nu en de warmte die jullie me hebben gegeven, heeft mij een andere weg laten zien die eenieder zou moeten gaan. Niet gehaast door het leven maar het bewust leven van iedere dag. Mijn ervaring is dat jullie dat weten en dat het eigenlijk het meest belangrijke is van ons bestaan. Geen berusting maar het intensief beleven van iedere dag, samen maar ook vooral alleen. Dat voel ik en ik ben jullie daar dankbaar voor.
Liefs, Cees

Cees
Tantra voor elke dag

Tijdens de transformatieavond “Grenzen en verbinding” heb ik ervaren dat ik verbinding kan aangaan zonder me onveilig te voelen. Mooie ervaring!

Monique
Transformatieavonden

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling.

Anoniem
Tantra voor elke dag

Deel je ervaring