Ervaringen

Ervaringen van anderen

Harm en Lijda    24 november 2018   Stel   

Inspirerend, liefdevol, ervaring rijker, nieuwsgierig!

Bert en Jacque    24 november 2018   Stel   

Welkom bij de serene rust van tantra. Als het leven vol zit en je kunt niet meer bij je gevoel voor jezelf of voor je partner, dan raad ik je deze cursus aan. Aan het eind van de avond ga je met een voldaan gevoel vol passie en liefde en opgeladen weer naar huis.

Karin    4 oktober 2018  

We hebben een heerlijke dag bij jullie beleefd, samen, met de groep en met jullie.
Het was fijn in opbouw, verzorging en ruimte!
Het was én bekende, herhalende oefeningen doen, én nieuwe…. waarin ik mezelf tegenkwam. Fijn om hierin ook balans te weten, veiligheid en buiten comfortzone te gaan!
Lieve groet van Karin

Henk    10 februari 2018   Stel   

Een aanrader. Met zorgvuldigheid wordt een uitgebalanceerd aanbod gedaan wat betreft oefenen en ervaren, en theorie, rekening houdend met ieders grens.

Een werkelijke stimulans voor je relatie om meer verbinding en intimiteit te gaan ervaren.

Frans en Tineke    10 februari 2018   Stel   

Verrijking van je leven en zeer de moeite waard om een cursus bij Esther en Eli te volgen. Ook waardevol voor verdieping van je relatie.

Nancy en Wilco    10 februari 2018   Stel   

Mooi om de confrontatie met jezelf in je relatie aan te gaan en het "ontmoeten" van je partner in deze energie en setting.
Ik vond dit een geweldige manier om een dag samen door te brengen. Waardevol.

Cees    7 augustus 2017  

Hallo Esther en Eli,
Ik ben erg blij met jullie professionele hulp en inzicht. Met behulp van jullie begeleiding ben ik tot een totaal ander inzicht gekomen van relaties. Het hier en nu en de warmte die jullie me hebben gegeven, heeft mij een andere weg laten zien die eenieder zou moeten gaan. Niet gehaast door het leven maar het bewust leven van iedere dag. Mijn ervaring is dat jullie dat weten en dat het eigenlijk het meest belangrijke is

...meer
Cees    7 augustus 2017  

Hallo Esther en Eli,
Ik ben erg blij met jullie professionele hulp en inzicht. Met behulp van jullie begeleiding ben ik tot een totaal ander inzicht gekomen van relaties. Het hier en nu en de warmte die jullie me hebben gegeven, heeft mij een andere weg laten zien die eenieder zou moeten gaan. Niet gehaast door het leven maar het bewust leven van iedere dag. Mijn ervaring is dat jullie dat weten en dat het eigenlijk het meest belangrijke is van ons bestaan. Geen berusting maar het intensief beleven van iedere dag, samen maar ook vooral alleen. Dat voel ik en ik ben jullie daar dankbaar voor.
Liefs, Cees

Monique    8 februari 2017   Vrouw   

Tijdens de workshops "Grenzen en verbinding" heb ik ervaren dat ik verbinding kan aangaan zonder me onveilig te voelen. Mooie ervaring!

Anoniem    14 januari 2017   Stel   

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een

...meer
Anoniem    14 januari 2017   Stel   

Wij hebben de workshop als heel bijzonder ervaren. Het was onze eerste kennismaking met Tantra.
Wij zijn een aantal jaar getrouwd en momenteel ieder in een eigen ontwikkelingsproces verweven, de workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau.

Iets waar we heel dankbaar voor zijn en zeker verder mee willen. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan.
Het is een start naar een verdieping in onze relatie naast onze persoonlijke eigen ontwikkeling, een rijke aanvulling.

 

Klik hier om ervaringen te lezen van mensen die bij ons een persoonlijke sessie gedaan hebben.


Laat hier jouw ervaring met ons en onze workshops achter

Email wordt niet weergegeven