Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cosmic Embrace – Voor koppels

14 januari 2023 @ 13:00 - 18:00

€145.00
Cosmic Embrace - Tantra workshop voor stellen

Tantraverdiepingsworkshop voor stellen

Wil je op een intense manier verbonden zijn met je partner? Elkaar omarmen met energie en licht? Samenkomen in een Tantrisch ritueel om bliss te ervaren?

In deze Tantrische middag voor stellen kunnen jullie dat samen ervaren. De verdieping die ontstaat vanuit energetische en spirituele intimiteit. Stevig verankerd in de bedding van je lichaam kun je tot grotere hoogten stijgen.

Energie en Licht

Tijdens deze relatieworkshop verbinden jullie je energetisch en spiritueel. Zo kom je tot een diepere verbinding dan alleen met lichaam en geest. Een verbinding voorbij woorden en zelfs voorbij de gebruikelijke ruwe emoties.

Vanuit het tussen jullie stromende licht, komen jullie op een diepere laag samen en kunnen jullie in verbinding met de Kosmos komen. Door deze diepere dimensie te ervaren, kan jullie relatie ook op die dimensie groeien en transformeren.

Van Aarde naar Kosmos

Tijdens deze tantraworkshop nemen we jullie mee in een gedegen opbouw. Vanuit het lichaam en bekken als fundament, laten we jullie steeds hoger stijgen, langs hart en hoofd het Aardse overstijgend.

De workshop bouwt op naar een tantrisch ritueel, waarbij jullie je verbonden kundalini langs de chakra’s laten opstijgen naar de Kosmos.

Voor wie

Deze workshop is voor stellen die een diepere dimensie willen ervaren in hun relatie en/of hun relatie als springplank willen gebruiken voor hun tantrische spirituele ontwikkeling. Tijdens deze workshop doe je al je oefeningen met je eigen partner.

We beginnen de dag gekleed. Bij bepaalde onderdelen zullen we je uitnodigen om die geheel of deels ontkleed te doen. Tijdens het ritueel ben je in principe ontkleed. Let hierbij goed op jezelf en ga niet over je grenzen.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 14 januari
  • Tijd: 13:00-18:00 (inloop vanaf 12:30)
  • Locatie: Akasha, Bilderdijkstraat 78, Utrecht
  • Inbegrepen: koffie, thee en wat lekkers
  • Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
  • Investering: € 145 voor jullie samen

Gegevens

Datum:
14 januari 2023
Tijd:
13:00 - 18:00
Kosten:
€145.00
Evenement Categorie:

Organisator

De Tantrische Relatie
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@de-tantrische-relatie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Akasha
Bilderdijkstraat 78
Utrecht, Utrecht 3532 VJ Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Cosmic Embrace (stel)
145.00

Plaats een reactie