Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie Tantra-massage

29 oktober @ 19:30 - 23:00

€55

Tantra-massage is een vloeiende, liefdevolle, sensuele, energetische massage. Een dans tussen twee mensen op het ritme van Shiva en Shakti. Een diepe ervaring van acceptatie en zijn. Zowel in het geven als in het ontvangen.

Wil je leren hoe je een Tantra-massage kunt geven aan bijvoorbeeld je partner? Wil je ontdekken of Tantra-massage iets voor je is? Of wil je gewoon een fijne avond ervaren met je (gelegenheids)partner?

Wat ook je reden precies is, deze avond is uitermate geschikt voor je wanneer je op een goed begeleide manier kennis wil maken met Tantra-massage.

Waarom Tantra-massage

Tantra-massage is een full-body massage, waarbij je diepe ontspanning en stromende energie kunt gaan ervaren. Een goede massage wordt in totale acceptatie van zowel de ontvanger als de gever gegeven. Een massage gegeven in verbinding en afstemming.

Dit zorgt ervoor dat Tantra-massage helpt om meer vanuit ontspanning te leven (en dus minder stress te ervaren), om meer verbinding te ervaren in je leven, je zelfverzekerder te voelen en bijdraagt aan je geluksgevoel. Doordat de stromende energie je zelfhelend vermogen aanspreekt, helpt het ook voor je algemene gezondheid.

Wanneer je een Tantra-massage op de juiste manier leert geven, gelden die effecten voor zowel de gever als de ontvanger. En nog sterker als je met iemand uitwisselt.

Introductie

Zoals de naam van de workshop al aangeeft, is deze avond een introductie. Tantra-massage kun je nou eenmaal niet in een avond leren. Deze avond is dan ook bij uitstek geschikt om te ontdekken of je verder wil investeren in je verdiepen in Tantra-massage.

Wil je na deze introductie verder, dan kun je bij ons de Basiscursus Tantra-massage volgen. Wil je Tantra-massage ook professioneel aan gaan bieden, dan bieden we daarna nog de Training Tantra-masseur aan.

Praktisch

  • Voor wie: alleengaande en stellen
  • Naaktheid in de workshop: ja
  • Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties. Mogelijk masseer je dus met iemand van je eigen geslacht.
  • Meenemen: grote handdoek of badlaken om op te liggen tijdens de massage, omslagdoek voor tussen ontkleden oefeningen door

Gegevens

Datum:
29 oktober
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
€55
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723