Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mantra’s – Frequenties van de Kosmos

3 november @ 19:30 - 22:00

€35

De kracht van Mantra’s was al bekend in de verre oudheid. Men zong al mantra’s voordat de eerste religieuze geschriften bestonden waarin ze beschreven werden. En ondanks millennia, waarin veel veranderde, zijn mantra’s blijven bestaan.

Bij het woord mantra denken we vaak aan India. Toch zijn mantra’s wereldwijd bekend, zij het vaak onder andere namen. Tegelijk trekken de mantra’s uit India het sterkst, omdat dit de langste doorgaande traditie met mantra’s is. En de best gedocumenteerde.

Kracht van mantra's

Mantra’s hebben sterke werking, omdat ze de frequenties en daarmee de energieën van de Kosmos bevatten. Door mantra’s te zingen of te ‘vibreren’, baad je jezelf in die energieën. Je haalt de Kosmische krachten naar je toe.

Mantra’s worden daarom ingezet voor gezondheid, geluk, bescherming, maar vooral voor spirituele ontwikkeling. Dagelijkse mantra’s zorgen voor een boost voor je spirituele groei.

Goden en elementen

Er zijn veel verschillende mantra’s. De meeste mantra’s zijn gericht aan een god of godin. Sommige zijn voor het versterken van een element in ons of algemeen heilzaam.

In deze workshop leer je verschillende mantra’s en hoe die toe te passen. Je gaat begrijpen wanneer je welke mantra gebruikt en waarvoor. Niet (alleen) mantra’s zingen, omdat het fijn voelt, maar gericht kunnen gebruiken om er het meeste uit te kunnen halen voor je spirituele ontwikkeling en je leven.

Verering en offers

Zo kun je mantra’s ook gebruiken om een god of godin te vereren en daarmee zijn of haar kracht aan te roepen om je te helpen op je spirituele pad, bij je meditatie of in je ritueel. Ook kun je mantra’s gebruiken om een offer te brengen aan een god of godin. Uit dankbaarheid of liefde.

Persoonlijke mantra

Keer op keer wordt er in de geschriften herhaald dat de krachtigste mantra je persoonlijke mantra is. Deze mantra moet je krijgen en is er niet eentje die je zomaar kunt kiezen. In deze workshop is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke mantra te kunnen krijgen, als je dat wil. Let op: er is geen garantie dat je er een krijgt, want wij krijgen niet voor iedereen die erom vraagt een mantra door.

Inhoud workshop

In deze workshop:

  • Waarom mantra’s: betekenis en belang
  • Bija mantra’s
  • Mantra’s voor verering
  • Mantra’s als offers
  • Aantal herhalingen en het belang daarvan
  • We gaan natuurlijk verschillende mantra’s zingen en ‘vibreren’
  • Voor wie wil: persoonlijke mantra

Deze workshop is dus meer dan een avond mantra’s zingen, het is leren wat mantra’s voor je kunnen betekenen en hoe je er nog veel meer uit kunt halen.

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die nieuw is met mantra’s en deze wil leren.

Het is ook voor iedereen die al vaker mantra’s gezongen heeft of deze gebruikt heeft en verdieping wil.

Aanmelden

Klik op onderstaande knop om je aan te melden:

Gegevens

Datum:
3 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Plaats een reactie