Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Plezier – Basis Tantra-avond

4 juli @ 19:30 - 22:00

€40
Plezier - Basis Tantra-avond - Hartstreling

De oude meesters begrepen al dat plezier een van de sterkste menselijke strevens is. En dat is onverminderd waar. Voor ons als Nederlanders met onze Calvinistische cultuur misschien nog wel sterker dan in het Oude India. Plezier geeft ons energie, daagt ons uit om onszelf te zijn en onze vrijheid te omarmen.

In deze eerste avond in het thema Plezier dagen we je uit en geven we je de ruimte om op speelse wijze je plezier te vergroten. Misschien wel een groter plezier in jezelf te ontdekken. Kom in je gekste outfit of in driedelig pak, uitbundig of gewoon, kom zoals jij wil. 

Veilige omgeving

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

Opbouw Tantra-avond

Na ontvangst beginnen we met het symbolisch en energetisch opbouwen van de tempel, waarin we Kali en Shiva uitnodigen, samen met de elementen.

In de tempel verbinden we ons met elkaar en ervaren we de Tantra-meditaties en -oefeningen. Door de energie van de tempel kunnen de ervaringen dieper gaan. Elke keer dat we iets in onszelf los kunnen laten, is dat een offer aan Kali. Elke keer dat we ons bewustzijn vergroten, is dat een offer aan Shiva.

Aan het eind van de avond heffen we de tempel weer op, waarna nog even nagepraat kan worden.

Geen seks

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens de Tantra-avonden worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

Balans

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

Praktisch

  • Inloop vanaf 19:00u
  • Voor wie: alleengaanden en stellen
  • Geschikt voor wie nieuw is met Tantra
  • Man/vrouw balans: ja
  • Naaktheid in de workshop: nee
  • Meenemen: flesje water, kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen of gekke kleding
  • Toegankelijkheid: de ruimte zit op een bovenverdieping en er is geen lift.

Kortingen

Meld je je aan voor beide workshops in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Mocht we je om een of andere reden onverhoopt niet mee kunnen laten doen met de tweede workshop (wat soms gebeurt door man/vrouw balans) dan krijg je de helft terug voor de niet gevolgde workshop. Je loopt daarin dus geen risico.

We hebben ook een 8-strippenkaart. Deze strippenkaart is 2 jaar geldig. Hiervoor betaal je geen € 320, maar € 256. Met een strippenkaart moet je je nog wel voor elke workshop die je wilt volgen los aanmelden. Klik hier voor het aanschaffen van een strippenkaart.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. De aanmelding is definitief na bevestiging van ons en betaling via iDeal via de link die bij de bevestiging zit.

Gegevens

Datum:
4 juli
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
Telefoon:
06-10996723

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator