Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantra Ecstasy Sharing Circle

16 december @ 19:30 - 22:00

€30.00

De Tantra Ecstacy Sharing Circle is gericht op een balans tussen de centra in bekken, hart en hoofd en daarmee integratie van lichaam, gevoel en bewustzijn. We geven de avond vorm op basis van wat er in elk van de deelnemers op dat moment leeft.

Deze bijeenkomst is geheel ontkleed en aanraking is in principe overal mogelijk, alles met consent.

Net als al onze Tantra Sharing Circles is ook dit een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde. Geen vooraf vastgestelde workshop, maar een Tantrisch samenzijn waarin mag ontstaan wat zich op dat moment aandient. Ruimte om te delen wat in ons leeft, in woord en ervaring.

Hoe een Tantra Ecstasy Sharing Circle eruit ziet

Na een verbindende oefening komt de eerste deelronde van de bijeenkomst. Dit is het moment om te delen wat er in je leeft op het moment en/of wat er gehoord wil worden.

Na de deelronde geven we Tantrisch vorm aan de bijeenkomst aan de hand van wat er gedeeld is. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen, bijv.: satsang, meditatie, dans, aanraking, massage en oefeningen.

Dan volgt er een tweede deelronde, waarin je wordt uitgenodigd om te delen wat je ervaren hebt, wat je meeneemt of wat er in je veranderd is.

Als laatste sluiten we af met de hele groep in contact en verstilling met bijvoorbeeld een puppy pile of gezamenlijk snoezelen.

Voor wie

De Tantra Sharing Circles zijn voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra.

Ieder die in openheid en overgave zichzelf durft tegen te komen in contact met zichzelf, de ander en het Universum. Zichzelf spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen. Soms confronterend, soms genieten.

Deze cirkel heeft de ruimste kaders en vraagt dus meer van je qua bij jezelf blijven en bewustzijn.

Ze vragen ook van je dat je voldoende op je gemak bent met naaktheid en aanraking in een groep.

Iedereen die zich hierin herkent, is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt. Klik hier voor meer informatie over voor wie het wel en niet geschikt is.

  • Inloop: vanaf 19:00u
  • Uitdagendheid: 🌸🌸🌸
  • Man/vrouw-balans: nee
  • Deze bijeenkomst is volledig ontkleed

Gegevens

Datum:
16 december
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€30.00
Evenement Categorie:

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Tantra Ecstacy Sharing Circle
30.00

Plaats een reactie