Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantra Sensual Sharing Circle

9 december @ 19:30 - 22:00

€30.00

De Tantra Sensual Sharing Circle is gericht op het ervaren van de verbinding met elkaar in energie en aanraking. Vormgegeven op basis van wat er in elk van de deelnemers op dat moment leeft.

In sommige oefeningen kun je uitgenodigd worden om je (deels) te ontkleden. Aanraking kan over kleding of op de huid, maar er is geen aanraking van het geslacht.

Net als al onze Tantra Sharing Circles is ook dit een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde. Geen vooraf vastgestelde workshop, maar een Tantrisch samenzijn waarin mag ontstaan wat zich op dat moment aandient. Ruimte om te delen wat in ons leeft, in woord en ervaring.

Hoe een Tantra Sensual Sharing Circle eruit ziet

Na een verbindende oefening komt de eerste deelronde van de bijeenkomst. Dit is het moment om te delen wat er in je leeft op het moment en/of wat er gehoord wil worden.

Na de deelronde geven we Tantrisch vorm aan de bijeenkomst aan de hand van wat er gedeeld is. Dit bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen, bijv.: satsang, meditatie, dans, aanraking en oefeningen.

Dan volgt er een tweede deelronde, waarin je wordt uitgenodigd om te delen wat je ervaren hebt, wat je meeneemt of wat er in je veranderd is.

Als laatste sluiten we af met de hele groep in contact en verstilling met bijvoorbeeld een puppy pile of gezamenlijk snoezelen.

Voor wie

De Tantra Sharing Circles zijn voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra.

De Tantra Sensual Sharing Circle vraagt van je om voldoende op je gemak te zijn met (gedeeltelijke) naaktheid en aanraking binnen een groep en daarin je eigen grenzen te kunnen aangeven.

Iedereen is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt. Klik hier voor meer informatie over voor wie het wel en niet geschikt is.

  • Inloop: vanaf 19:00u
  • Meenemen: makkelijk zittende kleding waarin je je vrij kunt bewegen
  • Uitdagendheid: 🌸🌸🌸
  • Man/vrouw-balans: nee
  • Naaktheid in oefeningen: mogelijk

Gegevens

Datum:
9 december
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€30.00
Evenement Categorie:

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Tantra Sensual Sharing Circle
30.00

Plaats een reactie