Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tantra Touch Circle – Pure

23 juni @ 19:30 - 22:00

€30.00
Tantra Touch Circle Pure

De Tantra Touch Circle Pure is een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde, waarin je je mag laten (aan)raken in een warm tantrisch bad van ontvangen en geven vanuit liefde. Een veilige plek om te delen wat er in je leeft en van de groep te ontvangen waar jij behoefte aan hebt.

Opbouw Tantra Touch Circle Pure

Een Tantra Touch Circle begint met rustig aankomen met een kop thee. Als iedereen er is, beginnen we met gezamenlijk aarden en verbinding maken met elkaar.

Hierna is er een moment waarin iedereen zich voorstelt en deelt wat er in hen leeft en/of wat er in hen gehoord wil worden.

Omdat consent in deze avonden zo belangrijk is, beginnen we na de deelronde met een korte consentoefening in tweetallen.

Na de consentoefening komt de kern van de avond: ieder mag aangeven waar ze behoefte aan hebben om te ontvangen van deze groep. Dit kan fysieke aanraking zijn, zoals massage, strelen, vasthouden, etc. Het kan ook gaan om emotionele aanraking, zoals complimenten of naammassage. Dit gaat altijd vanuit consent van de hele groep.

Hierna volgt een afsluitende deelronde, waarin we terugkijken op de avond en het ervarene, waarna we de avond afronden.

Kaders

Tijdens de Tantra Touch Circle Pure houden we de onderstaande kaders aan:

Respect voor elkaar en elkaars grenzen.

Consent van de hele groep. Er is altijd ruimte om je grenzen aan te geven en daarnaar te handelen, door bijvoorbeeld een alternatief voor te stellen.

Op deze avond is is er de mogelijkheid om je gedeeltelijk of geheel te ontkleden, bijvoorbeeld als je meer op de huid aangeraakt wil worden.

Geen seksuele of seksueel gerichte handelingen. Ook geen gewenste.

Er is ruimte voor emoties en voor wanneer het (even) moeilijk is. Wij kunnen daarin ondersteunen en begeleiden.

Wij zijn bij de Tantra Circle ook zelf deel van de cirkel, dus we doen mee in het delen en in de ervaringen. Daarnaast zorgen we, net als bij al onze workshops, ook voor de benodigde bedding en begeleiding.

Voor wie

De Tantra Circles zijn voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra in groepen (workshops/cursussen/retraites).

De Tantra Touch Circle Pure vraagt van je om voldoende op je gemak te zijn met (gedeeltelijke) naaktheid en aanraking binnen een groep en daarin je eigen grenzen te kunnen aangeven.

Iedereen is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt. Klik hier voor meer informatie over voor wie het wel en niet geschikt is.

Praktisch

  • Inloop vanaf 19:00u
  • Voor alleengaanden en stellen
  • Niet geschikt voor wie nog geen ervaring heeft met Tantra
  • Meenemen: makkelijk zittende kleding waarin je je vrij kunt bewegen, omslagdoek
  • Man/vrouw-balans: nee
  • Naaktheid in oefeningen: mogelijk

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€30.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Tantra Touch Circle Pure
30.00