Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tantra Touch Sharing Circle – VERVALLEN

25 november @ 19:30 - 22:00

€30
Tantra Touch Sharing Circle

De Tantra Touch Sharing Circle is gericht op ontvangen van de groep waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Dat kan (deels) ontkleed zijn en aanraking is in principe overal mogelijk, alles met consent. Een warm bad van ontvangen en geven vanuit liefde.

Net als al onze Tantra Sharing Circles is ook dit een bijeenkomst van gelijkgestemden in vrijheid en liefde. Geen vooraf vastgestelde workshop, maar een Tantrisch samenzijn waarin mag ontstaan wat zich op dat moment aandient. Ruimte om te delen wat in ons leeft, in woord en ervaring.

Hoe een Tantra Touch Sharing Circle eruit ziet

Na een verbindende oefening krijgt ieder om de beurt de ruimte om aan te geven waar je behoefte ligt om te ontvangen van de groep.

Een groepsknuffel, een meerhandenstreling, liefdevolle complimenten... Jij mag het zeggen en als het ook voor de anderen past, dan krijg je wat je vraagt.

Dan volgt een deelronde, waarin je wordt uitgenodigd om te delen wat je ervaren hebt, wat je meeneemt of wat het je gebracht heeft.

Als laatste sluiten we af met de hele groep in contact en verstilling met bijvoorbeeld een puppy pile of gezamenlijk snoezelen.

Voor wie

De Tantra Touch Sharing Circle is voor wie in openheid en overgave zichzelf durft tegen te komen in contact met zichzelf, de ander en het Universum. Voor wie vanuit verbinding wil delen wat er in je leeft en welke behoeftes je hebt. Samenkomen met lichaam en geest.

Deze bijeenkomst heeft ruime kaders en vragen dus van je dat je goed bij jezelf kunt blijven en je wensen én grenzen aan kunt geven.

Ze vragen ook van je dat je voldoende op je gemak bent met naaktheid en aanraking in een groep.

De Tantra Sharing Circles zijn voor iedereen vanaf 18 jaar die zich wil ontwikkelen op het Tantrisch pad en die al enige ervaring heeft met Tantra.

Iedereen is welkom: We maken geen onderscheid in geslacht, gender, huidkleur, leeftijd, religie, etc.

Hoewel iedereen welkom is, is het niet voor iedereen geschikt. Klik hier voor meer informatie over voor wie het wel en niet geschikt is.

  • Inloop: vanaf 19:00u
  • Uitdagendheid: 🌸🌸🌸
  • Man/vrouw-balans: nee
  • In deze bijeenkomt kunt je kiezen om (deels) ontkleed te zijn

Door omstandigheden is deze Tantra Touch Sharing Circle komen te vervallen.

Gegevens

Datum:
25 november
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€30
Evenement Categorie:

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Plaats een reactie