Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Verlangen – Basis Tantra-avond

4 april @ 19:30 - 22:00

€40
Verlangen - Basis Tantra-avond - Hartstreling

Verlangen is een van de sterkste krachten in ons leven. Verlangen naar liefde, naar erkenning, naar een knuffel en soms simpelweg verlangen naar een ijsje. Hoe bewust ben jij je van je verlangen en in hoeverre durf je dit te volgen? Wat gebeurt er in je wanneer je niet krijgt wat je verlangt? Wanneer je altijd je verlangen volgt, kom je alles in jezelf tegen.

In deze eerste avond van het thema Verlangen ga je op ontdekkingstocht naar je verlangen, zonder elkaars grenzen te overschrijden. Ervaar wat het voor je kan betekenen om je verlangen te uiten, te volgen en tegelijk je grenzen aan te geven in contact met een ander. Hoe meer je Tantrisch je verlangen kunt volgen, hoe leuker het leven wordt.

Veilige omgeving

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

Opbouw Tantra-avond

Na ontvangst beginnen we met het symbolisch en energetisch opbouwen van de tempel, waarin we Kali en Shiva uitnodigen, samen met de elementen.

In de tempel verbinden we ons met elkaar en ervaren we de Tantra-meditaties en -oefeningen. Door de energie van de tempel kunnen de ervaringen dieper gaan. Elke keer dat we iets in onszelf los kunnen laten, is dat een offer aan Kali. Elke keer dat we ons bewustzijn vergroten, is dat een offer aan Shiva.

Aan het eind van de avond heffen we de tempel weer op, waarna nog even nagepraat kan worden.

Geen seks

Voor alle duidelijkheid: Tantra is geen seks en tijdens de Tantra-avonden worden geen seksuele handelingen uitgevoerd. Tantra kan wel uitdagend, sensueel en smeuïg zijn, maar altijd ten dienste van je spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Zoek je iets om je seksleven leuker te maken of ben je op zoek naar ‘Tantrische seks’, kijk dan verder.

Balans

Tijdens de workshop werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

Praktisch

  • Inloop vanaf 19:00u
  • Voor wie: alleengaanden en stellen
  • Uitdagendheid: ????
  • Man/vrouw balans: ja
  • Naaktheid in de workshop: nee
  • Meenemen: flesje water, kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen
  • Toegankelijkheid: de ruimte zit op een bovenverdieping en er is geen lift

Kortingen

Meld je je aan voor beide workshops in een maand, dan betaal je geen € 80, maar € 72. Mocht we je om een of andere reden onverhoopt niet mee kunnen laten doen met de tweede workshop (wat soms gebeurt door man/vrouw balans) dan krijg je de helft terug voor de niet gevolgde workshop. Je loopt daarin dus geen risico.

We hebben ook een 8-strippenkaart. Deze strippenkaart is 2 jaar geldig. Hiervoor betaal je geen € 320, maar € 256. Met een strippenkaart moet je je nog wel voor elke workshop die je wilt volgen los aanmelden. Klik hier voor het aanschaffen van een strippenkaart.

Aanmelden

Meld je aan via onderstaand formulier. De aanmelding is definitief na bevestiging van ons en betaling via iDeal via de link die bij de bevestiging zit.

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€40
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Hartstreling Tantra
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@hartstreling.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Vliegende Olifant
De Wetstraat 24
Arnhem, 6814 AP
+ Google Maps