Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrij In Je Lijf

1 juli @ 13:30 - 17:30

€59.00
Vrij In Je Lijf - Hartstreling Tantra

Leven doen we met ons lijf. Hoe vrijer we zijn in ons lijf, hoe meer we kunnen genieten van het leven. Vrij In Je Lijf is de workshop waarin je mag ontdekken hoe vrij je bent en van daaruit een stukje vrijer worden. Zodat je meer kunt genieten van je lijf en het leven.

Vrij In Je Lijf is expressie geven aan je unieke zelf in beweging en geluid. Van rustig tot wild, van zacht tot uitbundig, zodat je al die verschillende elementen van expressie in jezelf kunt raken.

Tantra

Tantra nodigt je uit om het leven ten volle te omarmen. Om alles in jezelf te omarmen en in het licht van je waarneming te brengen. Zonder veroordeling jezelf, de ander en de wereld te accepteren, waardoor er ruimte ontstaat voor diepe verbinding. Al je emoties toelaten en de waarde ervan ervaren, zowel het 'fijne' blijdschap, compassie en liefde, als het 'negatieve' boosheid, angst en verdriet. Tantra is waarachtig vanuit jouw unieke goddelijke kern leven.

Balans

Tijdens de workshops werken we zoveel mogelijk met een man-vrouw balans. Die man-vrouw balans is om een betere balans in mannelijke en vrouwelijke energie te krijgen. Juist vanuit die balans en verbinding ontstaat magie.

Ondanks dat we ons richten op een man-vrouw balans, lukt dat niet altijd. Het kan dus voorkomen dat je met iemand van hetzelfde geslacht een oefening doet.

Veilige omgeving

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Praktisch

  • Inloop vanaf 13:00 uur
  • Voor wie: alleengaande en stellen
  • Naaktheid in de workshop: nee
  • Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties.
  • Meenemen: Kleren waarin je makkelijk kunt bewegen

Aanmelden

Selecteer in onderstaand formulier het soort en aantal tickets en klik op de knop 'Verkrijg Tickets'.

Staat het gewenste ticket op uitverkocht, klik dan hier om je aan te melden voor de reservelijst.

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
13:30 - 17:30
Kosten:
€59.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

De Tantrische Relatie
Telefoon:
06-10996723
E-mail:
info@de-tantrische-relatie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijkruimte Hartstreling
Schraaweide 2
Westervoort, LT Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-10996723

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname Man
59.00
Deelname Vrouw
59.00
2 beschikbaar
Deelname Stel
118.00
2 beschikbaar