De Tantrische Relatie – Proeven aan Ultieme Liefde

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
14/12/2018
19:00 - 22:00

Locatie
Piramide aan de Waal

Categorieën


Wil je contact ervaren vanuit verbinding? Op een manier die je makkelijk thuis kunt voorzetten? Om de verbinding tussen jullie elke dag te verdiepen?

In De Tantrische Relatie – Proeven aan Ultieme Liefde nemen we jullie mee in verbindend en liefdevol contact. Laten we jullie ervaren hoe ogenschijnlijk kleine dingen jullie relatie al in korte tijd enorm kunnen verdiepen.

We nemen jullie mee in verlangen. Laten je ervaren wat jouw verlangen naar je partner voor je betekent en hoe je dat kunt vergroten.

Last but not least geven we je de kans om een stukje te ontdekken wat er uniek is aan jullie verbinding. Niet vanuit je idee, maar vanuit ervaring in het hier en nu. Dit alles is proeven van de Ultieme Liefde, waar jullie relatie een afspiegeling van is.

Tantra en je relatieProeven aan Ultieme Liefde

Wat heeft Tantra met je relatie te maken? Alles en niets. Tantra is een persoonlijk pad van ontwikkeling. Elke ontwikkeling die je zelf doormaakt heeft effect op je relatie. Tegelijk kan je relatie een belangrijke bron van ontwikkeling zijn.

De liefde die je voelt voor je partner is een uitdrukking van de Ultieme Liefde van het Universum. Het is die Ultieme Liefde waarnaar we allemaal op zoek zijn en waar je liefde voor je partner je bij kan helpen. Doordat Tantra je vermogen tot overgave en verbinding vergroot, helpt het je om je relatie te verdiepen.

Voor wie?

Deze workshop is voor stellen die willen werken aan verdieping in hun relatie. Stellen die voelen dat er meer mogelijk is in verbinding, contact en gevoel naar elkaar en die dat samen willen ontdekken.

Tijdens de workshop werk je voornamelijk met je eigen partner en deels met de groep. De workshop is gekleed. We vragen je je eigen grenzen in de gaten te houden en aan te geven.

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Piramide aan de Waal
Piramide aan de Waal in Gendt

Praktische informatie:

Wanneer: vrijdag 14 december
Tijd: 19:00-22:00 (inloop vanaf 18:30)
Locatie: Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, Gendt
Toegang: €97 per stel
Ledenkorting: 10%-20% (zie je persoonlijke pagina)

Inbegrepen: thee met wat lekkers

Meenemen: makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water

Een reactie plaatsen