Flowing Touch

Helaas hebben we in het licht van de recente ontwikkelingen rond corona en de maatregelen daaromtrent in de noodverordening van veiligheidsregio Gelderland-Zuid besloten om deze workshop te annuleren. We vinden we dat we de workshop niet door kunnen laten gaan zonder te veel in te boeten aan wat we ermee willen bieden.

Kamp je, net als veel mensen, met stress, onzekerheid, frustratie of depressieve gevoelens? En wil je weten hoe je ook in crisistijd gezond, gelukkig en ontspannen kunt zijn? Download dan deze 30 tips voor een ontspannen, gezond en gelukkig leven.

Dat is wat we je van harte en met liefde wensen, in makkelijke en moeilijke tijden: een ontspannen, gezond en gelukkig leven. ❤️

Heb je juist in deze tijd ook behoefte aan verbinding, contact en aanraking? Ben je toe aan opladen met een fijne groep mensen? Een dag met overgave en flow?

Van corona naar verbinding

Zijn met wat is

Deel van Tantra is zijn met wat is, met wat zich aandient in het moment. Corona en de bijkomende maatregelen is wat er nu is. Kun je daarbij verstillen en ervaren wat het werkelijk met je doet? En van daaruit de verbinding en het contact aangaan?

Deze periode roept veel bij ons op, zoals angst, weerstand, frustratie en onzekerheid. Gevoelens die we liever niet voelen en die we vaak proberen kwijt te raken door ze weg te drukken, te negeren of op anderen te richten. Laat nou juist dat ons gevangen houden in die emoties. Die emoties die ons weghouden bij de broodnodige verbinding met elkaar.

Loslaten

Om uit de greep van deze negatieve emoties te komen en de verbinding met onszelf en elkaar weer aan te kunnen gaan is het belangrijk om ze los te laten. Maar loslaten kan pas wanneer je werkelijk weet wat je vasthebt.

In deze workshop beginnen we daarom met te kijken wat we vasthebben, zodat we het los kunnen laten. Zodat de emoties minder tot geen grip meer op ons hebben.

Loslaten
Verbinden

Verbinden

Van daaruit gaan wij ons in het tweede deel van de workshop met elkaar verbinden. Vanuit de verbinding maken we contact door liefdevolle geïntegreerde aanraking. Waarbij alle emoties er mogen zijn, zonder dat ze grip op ons hoeven te hebben. Zodat we die oh zo menselijke behoefte aan verbinding en aanraking kunnen vervullen.

"Ik heb ervaren dat ik verbinding kan aangaan zonder me onveilig te voelen. Mooie ervaring!"

Monique

Praktisch - deze workshop is geannuleerd i.v.m. corona

Datum: zondag 22 november 2020
Aanvang: 14:00 uur (inloop vanaf 13:45 uur)
Verwachte eindtijd: 21:30 uur
Locatie: Ârati Ruimte, Sikkelstraat 3, Nijmegen

Arati ruimte

Inbegrepen: broodmaaltijd met vegetarische soep en salade, koffie, thee
Kleding: makkelijk zittende 'knuffelbare' kleding

Maximaal aantal plaatsen: 8
Investering: € 75 per persoon

Even voorstellen

De workshop wordt begeleid door Eli en Esther, de oprichters van Hartstreling.

Eli

Eli kwam als 15-jarige in aanraking met spiritualiteit via de New Age beweging. Na vele omzwervingen in het spirituele landschap kwam hij in 2009 in aanraking met Tantra. Hierin viel ineens alles op zijn plaats van die voorgaande 25 jaar. Samen met Esther heeft hij Hartstreling opgericht in 2012.

Eli+Esther Hartstreling

Esther

Toen Esther in 2002 Eli leerde kennen, ging er een wereld voor haar open. Die duik in spiritualiteit heeft haar diep geraakt en nooit meer losgelaten. Een snelle ontwikkeling volgde. Tijdens haar Tantra training werd ze al snel herkend als een bijzondere tantrika die mensen mee kan nemen in diepgaande rituelen.

Begeleiding

Samen begeleiden we samen sinds 2005 spirituele bijeenkomsten, workshops en trainingen, waarbij sinds 2012 de nadruk steeds meer is komen te liggen op Tantra.

Wij begeleiden samen deze workshop. We zorgen voor uitleg en nemen je mee in de oefeningen en ervaringen. In Tantra kun je altijd geraakt worden. Wanneer dat gebeurt, zijn we er ook voor je. Daarnaast geven we ruimte om voor jezelf te zorgen.

"Esther en Eli boden mij de mogelijkheid om uit mijn comfortzone te komen. Dat is gelukt, mede door de groep. Ik ben een fijne ervaring rijker en dichter bij mijzelf gekomen."

Henry

Grenzen verleggen leidt tot groei, grenzen overschrijden niet.

Aanvullend

Gezondheidscheck: We bellen zondagochtend om een gezondheidscheck te doen. Omdat er nabijheid en aanraking in de workshop zitten, vinden we dit extra belangrijk.

Coronaprotocol: Bij onze workshops geldt het workshop-coronaprotocol van Hartstreling. Je kunt dat hier downloaden. De gezondheidscheck vind je hier ook in.

Annulering: Indien wij annuleren, betalen we het volledige bedrag terug. Indien je zelf annuleert door coronamaatregelen of we je niet toelaten na de gezondheidscheck, krijg je het volledige bedrag min administratiekosten à € 5 terug. In alle andere gevallen beoordelen we het individueel.

Man/vrouw verhouding: We richten ons niet op een man/vrouw balans in deze workshop.

Naaktheid: Geen onderdeel van workshop. Voel je vrij zoveel aan of uit te doen als je wil. Wel vragen we je je ondergoed aan te houden.

Social distancing: We werken in deze workshop met nabijheid en aanraking en kunnen niet continu 1,5 meter afstand houden. Is dit wel belangrijk voor je, dan kun je beter niet deelnemen aan deze workshop.