Heavely Touch

Kom genieten van deze speelse Tantramassagedag

Tantramassagedag voor stellen

Zachte aanrakingen, liefdevolle vervoering, samenzijn in overgave

Wil je op een zachte, liefdevolle manier de verbinding met je partner aangaan? Elkaar ontmoeten in innige aanraking en warm huidcontact? Je samen heerlijk onderdompelen in intens genieten?

Deze hartverwarmende Tantramassagedag voor stellen laat je dat ervaren. Een dag van verbinding en flow, van intense nabijheid, van heerlijk genieten van en met elkaar.

Warmte en weldaad voor jullie samen

Stel je voor hoe je aankomt op de prachtige locatie, waar je je al direct in een cocon van rust en warmte waant. In de unieke bovenzaal van de piramide land je dieper in jezelf en groei je in het contact met de groep. Samen met je partner begeef je je in liefdevol contact en ervaar je de verbinding van je hoofd met je hart en je lichaam. Geïntegreerde beweging gaat over in vloeiende aanraking en laat je een gevoel van intense verbondenheid met je geliefde ervaren. Dit vormt de bedding voor de zachte, intuïtieve massage die we je gaan leren.

In de veilige sfeer die we creëren ervaar je de ruimte en het vertrouwen om je over te geven aan de massage en wat dat in je raakt. Om heerlijk te genieten van de verbonden aanraking en de energie die dat in je wakker maakt. Om met andere ogen naar jezelf te gaan kijken en te groeien in de ontmoetingen die je aangaat.

Op de overgang naar de avond kun je genieten van een heerlijke verzorgde maaltijd. Als je aan het eind van de avond weer zacht bent geland in de warmte van de groep, ga je naar huis met een gevoel van vervulling en verrijking, van jezelf én je relatie.

Piramide aan de Waal
Piramide aan de Waal in Gendt

"Verrijking van je leven en zeer de moeite waard om een cursus bij Esther en Eli te volgen. Ook waardevol voor verdieping van je relatie."

Frans en Tineke

Bloemenrand

"De workshop bracht onderlinge verbinding op spiritueel niveau. Esther en Eli brengen een geborgen en veilige sfeer waarin dit kan en mag ontstaan."

Peter en Marjan

Voor wie is deze workshop? Deze workshop is voor stellen die willen werken aan andere of meer intimiteit in hun relatie. Tijdens de workshop zijn er momenten met ontmoetingen met anderen, zowel in de hele groep als een op een. Voor uitwisselen met anderen geldt wel dat je eigen partner altijd voorrang heeft.

We beginnen de dag gekleed. Bij bepaalde onderdelen zullen we je uitnodigen om die geheel of deels ontkleed te doen. Tijdens de massages ben je in principe natuurlijk ontkleed.
Voel hierin tot waar het voor jou comfortabel voelt en voel je niet gedwongen verder te gaan dan goed voelt.

Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet.

Heavenly Touch Tantramassage workshop stellen

Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 29 september
Tijd: 14:00-22:00 (inloop vanaf 13:30)
Locatie: Piramide aan de Waal, Munnikhofsestraat 28, Gendt

Meenemen: omslagdoek, badlaken, makkelijk zittende kleding, warme sokken, eventueel een flesje water

Wat je krijgt

Je krijgt een weldadige dag van samen genieten en verbonden aanraking. Een heerlijk dagje weg, met als resultaat dat jullie:

  • elkaar een speelse Tantramassage kunnen geven
  • vanuit ontspanning met elkaar kunnen verbinden
  • dichter bij elkaar komen in jullie relatie

Verder mogen jullie genieten van het heerlijke eten van de beste cateraar uit de wijde omtrek.

De normale prijs van de workshop is € 267 voor jullie samen. Dat is inclusief het eten t.w.v. € 54.

We vinden deze dag zo geweldig om te geven, door wat we daarmee voor je kunnen betekenen, dat we besloten hebben om de prijs te verlagen naar € 237.

Gratis bonussen

Schrijf je je nu in voor Heavenly Touch, dan krijg je onderstaande bonussen erbij.

  • Gratis 200ml 100% natuurlijke plantaardige Tantra massageolie van Lunadona t.w.v. € 15,15
  • Gratis cursus Tantramassage voor Thuis t.w.v. € 23,95
  • Gratis Brons VIP-lidmaatschap met een jaar lang 10% korting op alle workshops en sessies t.w.v. € 55,-

Bij elkaar een cadeau ter waarde van € 94,10

Voor dit alles bij elkaar betaal je

nu geen € 361,10

maar slechts

€ 237

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik oefeningen doen met een ander dan mijn partner?
In de spiegel die de ander is, ontdek je nieuwe aspecten van jezelf. De inzichten die dat je brengt, neem je mee in je relatie. Daarmee groei je niet alleen als persoon, je verrijkt ook je relatie.

Ik heb een allergie. Kan ik die doorgeven?
Ja, graag zelfs. We kunnen dan in overleg gaan met de cateraar, als je allergie verband houdt met eten. Ook weten we dan of het nodig is om een alternatieve massageolie voor je mee te nemen.

Verlang je ook zo naar meer verbinding met je partner? Naar verbinding maken met elkaar op een dieper, meer spiritueel niveau? Wil je samen diepere lagen van intimiteit beleven?

Dan is De Tantrische Relatie - Gelukkig samen hét boek voor jou!

Ga ik hiermee echt mijn relatie verdiepen? Absoluut! We hebben hier al veel stellen mee geholpen.

Download het helemaal gratis om nu jullie relatie te verbeteren.

Nee, dank je, ik wil mijn relatie niet verdiepen