Introductie Tantra-massage

Tantra-massage is een vloeiende, liefdevolle, sensuele, energetische massage. Een dans tussen twee mensen op het ritme van Shiva en Shakti. Een diepe ervaring van acceptatie en zijn. Zowel in het geven als in het ontvangen.

Wil je leren hoe je een Tantra-massage kunt geven aan bijvoorbeeld je partner? Wil je ontdekken of Tantra-massage iets voor je is? Of wil je gewoon een fijne avond ervaren met je (gelegenheids)partner?

Wat ook je reden precies is, deze avond is uitermate geschikt voor je wanneer je op een goed begeleide manier kennis wil maken met Tantra-massage.

Waarom Tantra-massage

Tantra-massage is een full-body massage, waarbij je diepe ontspanning en stromende energie kunt gaan ervaren. Een goede massage wordt in totale acceptatie van zowel de ontvanger als de gever gegeven. Een massage gegeven in verbinding en afstemming.

Dit zorgt ervoor dat Tantra-massage helpt om meer vanuit ontspanning te leven (en dus minder stress te ervaren), om meer verbinding te ervaren in je leven, je zelfverzekerder te voelen en bijdraagt aan je geluksgevoel. Doordat de stromende energie je zelfhelend vermogen aanspreekt, helpt het ook voor je algemene gezondheid.

Wanneer je een Tantra-massage op de juiste manier leert geven, gelden die effecten voor zowel de gever als de ontvanger. En nog sterker als je met iemand uitwisselt.

Introductie

Zoals de naam van de workshop al aangeeft, is deze avond een introductie. Tantra-massage kun je nou eenmaal niet in een avond leren. Deze avond is dan ook bij uitstek geschikt om te ontdekken of je verder wil investeren in je verdiepen in Tantra-massage.

Wil je na deze introductie verder, dan kun je bij ons de Basiscursus Tantra-massage volgen. Wil je Tantra-massage ook professioneel aan gaan bieden, dan bieden we daarna nog de Training Tantra-masseur aan.

Begeleiding

Proeven aan UltiePortret Esther en Eli - Hartstrelingme Liefde

Wij zijn Esther en Eli. In 2011 hebben we Hartstreling opgericht en zijn we begonnen Tantra-massages te geven. In die meer dan 10 jaar hebben we veel ervaren en kunnen verdiepen. Met deze workshop willen we je daarmee in aanraking brengen, omdat we geloven dat we een gezondere en gelukkiger samenleving krijgen als meer mensen in verbinding en acceptatie aanraken en aangeraakt worden. Tantra-massage kan daarin een goede bijdrage leveren.

We krijgen van onze cliƫnten en workshopdeelnemers steeds terug dat we duidelijk zijn in uitleg en dat ze zich veilig voelen bij ons. Daar zijn we blij om, want het goed kunnen overdragen van Tantra-massage vraagt om duidelijke uitleg in een veilige omgeving.

Praktisch

  • We geven deze workshop meestal 's avonds van 19:30-23:00.
  • Wanneer: zie agenda.
  • Locatie is in onze praktijkruimte in Westervoort of op locatie. Zie hiervoor de aankondigingen in de agenda.
  • Voor wie: alleengaande en stellen
  • Naaktheid in de workshop: Ja
  • Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties. Mogelijk masseer je dus met iemand van je eigen geslacht.
  • Meenemen: grote handdoek of badlaken om op te liggen tijdens de massage, omslagdoek voor tussen ontkleden oefeningen door
  • Investering: 55 euro

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop introductie Tantra-massage gaat via de agenda. Klik hier om alle introductieworkshops weer te geven.

Vraag en antwoord