Terug naar de Bron (De Proeverij)

Westerse Esoterische Tantra Yoga ervaren

De Proeverij is een workshop waarin je, zoals de naam al zegt, kunt proeven van Westerse Esoterische Tantra Yoga. Laagdrempelig, want je hoeft geen eerdere ervaring te hebben met Esoterische tradities of Tantra.

De workshop bestaat uit verschillende vormen van meditatie en oefeningen die je helpen in een hogere bewustzijnsstaat te brengen en je zo een klein beetje te laten ervaren wat er mogelijk is in Westerse Esoterische Tantra Yoga. Daarnaast is er uitleg en ruimte voor vragen.

Praktisch

Wanneer: zaterdagmiddag van 14:00u-17:00u

Bijdrage: € 20

Meenemen: flesje water, dikke sokken als je snel koude voeten krijgt.

Agenda

Dit zijn de eerstvolgende Proeverijen:

  • 22 januari 2022

De locatie waar we Terug naar de Bron (De Proeverij) houden is afhankelijk van het aantal aanmeldingen op die dag. Bij een klein aantal aanmeldingen houden we het bij ons thuis in Westervoort. Bij een groot aantal aanmeldingen op een locatie bij ons in de buurt. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het altijd doorgaat, al bij 1 aanmelding en zelfs bij 30.

Ontwikkeling voor ontwikkeling

Wij hebben de vrijheid om ons te richten op spirituele ontwikkeling, terwijl er nog steeds veel kinderen nog geen toegang hebben tot de meest elementaire vorm van ontwikkeling, namelijk onderwijs. Onderwijs is de beste bestrijding van armoede, ongelijkheid en oorlog. Daarom doneren wij de volledige opbrengst van De Proeverij (na aftrek van directe kosten, zoals zaalhuur en thee) aan Edukans. Zo draagt jouw ontwikkeling bij aan hun ontwikkeling.

Aanmelden

We gebruiken het telefoonnummer alleen voor als er op het laatste moment wat aan de hand mocht zijn.
Prijs: € 20,00
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.