Snoepen van Tantra

Ben je misschien al een tijdje nieuwsgierig naar Tantra en wil je nu eens een keer de stap maken?

Heb je al ervaring en wil je ontdekken hoe we Tantra bieden vanuit Hartstreling?

Trekt onze Tantra-training je aan en wil je daarom kennismaken met ons en onze werkwijze?

Wil je gewoon een middag genieten van laagdrempelige Tantra?

In al deze (en meer) gevallen is de workshop Snoepen van Tantra de goede workshop voor jou!

Tantra

Tantra nodigt je uit om het leven ten volle te omarmen. Om alles in jezelf te omarmen en in het licht van je waarneming te brengen. Zonder veroordeling jezelf, de ander en de wereld te accepteren, waardoor er ruimte ontstaat voor diepe verbinding. Al je emoties toelaten en de waarde ervan ervaren, zowel het 'fijne' blijdschap, compassie en liefde, als het 'negatieve' boosheid, angst en verdriet. Tantra is waarachtig vanuit jouw unieke goddelijke kern leven.

Wanneer je dit nog niet ervaren hebt, dan klinkt het vooral mooi, maar kun je er waarschijnlijk nog niet zoveel mee. Om hiermee kennis te maken of om met Harstreling kennis te maken is de workshop Snoepen van Tantra. Laagdrempelig en gevarieerd met achtergrond en uitleg.

Inhoud van Snoepen van Tantra

Snoepen van Tantra is een gevarieerde Tantra-workshop, waarin we je laten proeven van verschillende onderdelen uit Tantra. Van meditatief tot verbonden aanraking, van in stilte voelen tot mantra's. Even grabbelen in die gigantische Tantra-snoeppot.

We geven duidelijke uitleg, zodat je begrijpt waar meditaties en oefeningen voor zijn én hoe je ze goed uitvoert. Hierdoor is de workshop ook heel geschikt voor wanneer je nog geen ervaring hebt met Tantra en kan het, wanneer je wel ervaring hebt, nieuwe lagen van 'bekende' oefeningen ontsluiten.

Naast de oefeningen geven we ook wat achtergrond over Tantra mee en geven we uitleg over onze trainingen. De nadruk ligt echter op het ervaren van Tantra.

Praktisch

  • Zaterdagen 13:30 - 17:30 uur
  • Locatie: De Vliegende Olifant in Arnhem
  • Voor wie: alleen of met (gelegenheids)partner
  • Naaktheid in de workshop: nee
  • Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties.
  • Meenemen: flesje water, kleding waarin je makkelijk kunt bewegen

Aanmelden

Normaal vragen we voor een middagworkshop als deze € 65, maar omdat we zoveel mogelijk mensen kennis willen laten maken via deze workshop, vragen we hiervoor maar € 39.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende data waarop we de workshop geven. Hier kun je je ook aanmelden.