Hartstreling Tantra

Tantra Challenge

Nieuwsgierig naar Tantra?

Nieuwsgierig naar Hartstreling Tantra?

Ontdekken of Tantra past bij jouw spirituele pad?

Eenvoudige maar krachtige meditaties en oefeningen ontdekken?

In onze Tantra Challenge laten we je gedurende een week kennismaken met 7 aspecten van Tantra. Elke dag een ander thema uitgelegd en elke dag in dat thema een meditatie of oefening. In het comfort van je eigen huis.

Ongeacht of je ervaring hebt met Tantra of niet, deze challenge kan je helpen om verder te komen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Onze challenge kan ook je eerste stap op je persoonlijke en spirituele pad zijn. Met eenvoudige meditaties en oefeningen.

Inhoud Tantra Challenge

De thema's die in de challenge langskomen zijn:

👉 de drie hoofdnadi's en hoe je die reinigt 👈

👉 de kracht van mantra en de moeder van alle mantra's 👈

👉 verbinding vanuit je hart 👈

👉 zintuigen - de poorten naar de realiteit 👈

👉 chakra's - de subtiele energiecentra 👈

👉 kundalini - de slang ontwaakt 👈

👉 het verhogen van je energie 👈

Opbouw Tantra Challenge

De Hartstreling Tantra Challenge duurt 7 dagen.

Elke ochtend krijg je een e-mail met achtergrond en informatie over het thema van die dag. In dezelfde e-mail staat een meditatie of oefening die je eenvoudig thuis uit kunt voeren.

Op de laatste dag krijg je behalve de uitleg en meditatie ook een speciaal aanbod om Tantra ook live te komen ervaren onder onze begeleiding.

Veel gestelde vragen

Heb ik een (oefen)partner nodig om deel te kunnen nemen?
Nee, Tantra is in eerste instantie een individueel pad. Alle meditaties en oefeningen in de challenge zijn daarom gemaakt om alleen te kunnen doen. Van een paar oefeningen geven we ook weer hoe je die samen met een partner kunt doen.

Hoeveel tijd kost de challenge?
Het lezen van de informatie plus het uitvoeren van de meditatie of oefeningen die je via de e-mail ontvangt, kost bij elkaar ongeveer 15 à 20 minuten per dag.

Moet ik ervaring hebben met Tantra?
Dat is niet nodig. Je kunt deze challenge juist ook prima doen als kennismaking met Tantra.

Ik heb ervaring met Tantra. Heeft deze challenge me nog wat te bieden?
Onze ervaring is dat wat we aanbieden en hoe we dat doen een verdieping geeft voor mensen die al meer ervaring hebben met Tantra.

Moet ik ervaring hebben met meditatie?
Ervaring met meditatie kan helpen, maar is niet nodig voor de challenge. De meditaties in de challenge worden stapsgewijs beschreven, zodat je ze ook zonder ervaring kunt doen.

Dit was voor mij een heel mooie, laagdrempelige, eerste ervaring met verschillende aspecten van tantra. Elke aflevering werd voorzien van een uitgebreide, heldere, uitleg. Daardoor leer je wat de beoogde werking van de stap is en waarom het werkt zoals beoogd. De taal waarin alles is gegoten: een en al liefde 💖 Dank voor deze challenge 🙏🏻 – Cees