Tantra Life, Happy Life

Elke dag meer geluk met Tantra Life, Happy Life

Tantra Life, Happy Life is een speelse workshop vol elementen uit Tantra die je in je dagelijkse leven kunt toepassen. Tantra gaat tenslotte niet alleen om die fijne ervaringen in workshops of retraites, maar om het voluit leven in bewustzijn met plezier en geluk.

Elke dag kom je in tal van situaties en ervaringen. Er gaan ontelbaar veel gedachten door je heen en op elk willekeurig moment kan er iets geraakt worden in je. Of je het nou merkt of niet.

Het verschil tussen stress en geluk, tussen ontspannen leven en je ongelukkig voelen, ontstaat door hoe je met al die situaties, gedachten en ervaringen omgaat. Da’s heel makkelijk gezegd natuurlijk, maar hoe kun je dan kiezen voor jouw weg naar geluk en ontspanning?

Een speelse ontdekkingstocht...

In de workshop Tantra Life, Happy Life creëren we situaties om je te helpen ontdekken hoe je die ervaart, wat je daarin tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Niet als een stok om mee te slaan, omdat je misschien niet altijd de keuzes maakt waar je gelukkig van wordt, maar als een inspiratiebron en een hulpbron.

...naar Tantrisch leven

Daarnaast nemen we je mee in eenvoudige Tantrische oefeningen die je helpen omgaan met stressvolle situaties, confronterende ontmoetingen en die kleine dagelijkse momenten van spanning en irritatie.

Zodat je niet alleen de inzichten, maar ook werkelijk de handvatten hebt om waar je dat wil andere keuzes te maken. Keuzes waar jij gelukkiger van wordt.

Nieuw met Tantra of ervaren

Voor wie nieuw is met Tantra is dit een laagdrempelige kennismaking met Tantra met tegelijk veel handvatten om je leven lichter, intenser en gelukkiger te gaan beleven.

Doordat we ons richten op hoe je Tantra praktisch in je dagelijks leven kunt toepassen is dit ook een geschikte workshop voor als je al ervaring hebt met Tantra en nu de stap wil maken naar het dagelijks leven van Tantra.

Tantra en het dagelijks leven

Tantra roept misschien beelden op van diepe ervaringen en uitgebreide rituelen. Mooie ervaringen die je je in die momenten verbonden kunnen laten voelen met anderen en met de wereld om je heen, misschien zelfs met de kosmos.

Omdat zulke ervaringen vaak moeilijk mee te nemen en te vertalen zijn naar je dagelijks leven, putten we in deze workshop uit de talloze elementen uit Tantra die je eenvoudig in je dagelijks leven kunt toepassen.

Verbinding met jezelf

Deze workshop helpt je de verbinding met jezelf te voelen en versterken, zodat je vanuit die stevige basis de verbinding kunt aangaan met de mensen en het leven om je heen.

Praktisch

  • Zaterdagen 13:30 - 17:30 uur
  • Locatie: De Vliegende Olifant in Arnhem
  • Voor wie: alleen of met (gelegenheids)partner
  • Naaktheid in de workshop: nee
  • Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties.
  • Meenemen: flesje water, kleding waarin je makkelijk kunt bewegen

Investering en aanmelden

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende data waarop we de workshop geven. Hier kun je je ook aanmelden.