Tantra Yoga trainingen

Op deze pagina vind je informatie over onze Tantratrainingen. Voor als je je verder wil ontwikkelen op dit prachtige spirituele pad, waarin lichaam en geest samenkomen.

Onze Tantratrainingen zijn gebaseerd op de Shaivistische Tantra en daarmee gericht op bewustzijnsontwikkeling en het Eenheidsbewustzijn.

Opbouw tantratrainingen

In onze trainingen zit een gedegen opbouw, zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Wij hebben voor deze opbouw gekozen vanuit onze ervaring in Westerse spirituele en esoterische stromingen. We hebben ondervonden dat een juiste opbouw zorgt voor een snellere ontwikkeling en verdieping. Veel van wat in hier in het Westen aangeboden wordt op het gebied van Tantra mist die voor ons Westerlingen zo belangrijke opbouw.

Elke training is een afgerond geheel, waardoor je kunt kiezen hoever je zelf wil gaan. Ook met alleen de basistraining kan je leven al veel verbeteren.

Tantra is niet gericht op een bepaald doel, waardoor je niets hoeft te bereiken en tegelijk nooit klaar bent. Je kunt je op het Tantrische pad je leven lang blijven ontwikkelen of een tijdje meelopen. De keus is aan jou.

Aanbod aan tantratrainingen

Bij Hartstreling hebben we de volgende trainingen op het gebied van Tantra Yoga.

Tantra Yoga basistraining

In de basistraining leer je de kern van Tantra Yoga op een directe manier. Binnen twee maanden krijg je een gedegen basis, geschikt om direct toe te passen in je leven én om je verder te kunnen gaan verdiepen.

Tantra Yoga jaartraining

De jaartraining is het vervolg op de basistraining. Een intensieve training om echt de diepte in te gaan op het Tantrische pad.

Inner Circle

Na de basistraining en jaartraining kun je toetreden tot de Inner Circle, waar we ons samen verder ontwikkelen en Tantra bestuderen.

Persoonlijke Tantratraining

Alle bovenstaande trainingen zijn groepstrainingen. Wil je liever (eerst) privé-training ontvangen, dan is dat ook mogelijk. Dit kan individueel of met je (gelegenheids)partner. Heb je hier interesse in, dan bespreken we graag je wensen en de mogelijkheden met je. Neem hiervoor contact met ons op.