Tantrisch daten / uitgaan

Onder de noemer Tantrisch Daten bieden we een aantal Tantra-workshops die gericht zijn op het ontmoeten van gelijkgestemden. Deze avonden zijn daarom gericht op mensen die ervaring hebben met Tantra.

De avonden Tantrisch Daten zijn geschikt om anderen te ontmoeten, om elkaar te ontdekken, om met nieuwe mensen kennis te maken, gebaseerd op Tantra. Het is een avond Tantrisch uitgaan, een fijne start van je weekend.

Voor wie

Tantrisch Daten is voor iedereen die andere mensen wil ontmoeten die ook ervaring hebben met Tantra. Het gaat dus niet direct om het vinden van een liefdespartner, maar elke vorm van contact maken met anderen. Dus of je nu op zoek bent naar die vonk, open staat voor een gelegenheidspartner of gewoon mensen wil ontmoeten, deze avond past daarbij.

Deze avonden zijn niet voor mensen die nieuw zijn met Tantra. Wil je kennismaken met Tantra, kom dan naar bijv. Snoepen van Tantra. Die workshop is daar specifiek voor.
Ook als je komt om te scoren, past deze avond niet. Het is en blijft Tantra en we vragen je daarom om open te blijven staan voor alles wat zich aandient, zonder gefixeerd te zijn op een bepaalde uitkomst.

Verschillende avonden

Niet iedereen wil hetzelfde in Tantra. Dus om te zorgen dat iedereen zoveel mogelijk bij elkaar aansluit op een avond, geven we verschillende avonden met nadruk op een ander deel van Tantra. Basis blijft gelijkgestemden ontmoeten.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen ontmoeten werken we met ontmoetingen in de groep als geheel en met ontmoetingen in tweetallen, waarbij je rouleert en zo meerdere mensen ontmoet in dezelfde vorm. Dit laatste zou je een beetje kunnen zien als Tantrisch speeddaten.

Tantrisch daten uitgaan - side

Praktisch

Tantrisch daten is op vrijdagavonden van 19:30 – 23:00 in Westervoort.

Op deze avonden streven we naar een balans tussen mannen en vrouwen.

Sommige avonden zijn helemaal gekleed, andere niet. Kijk hiervoor bij de avond in de agenda.

Kijk in de agenda wanneer de eerstvolgende avonden zijn