Workshops

Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshops.

Mocht een workshop je aanspreken, maar hebben we die op dit moment niet gepland staan, stuur ons dan even een berichtje. Bij voldoende belangstelling plannen we deze dan in.

In deze workshop leer je de Tandava, de dans van Shiva, Heer van de Dans. Deze dans uit de Kasjmirische Tantra wordt ook de Yoga van Emoties genoemd, omdat het onze emoties laat stromen door ons lichaam, in plaats van het vast te grijpen met onze geest. Deze oudste vorm van yoga is gericht op het herstellen van je eenheidsbewustzijn.

In deze workshop ga je dieper contact maken met de elementen door het openen van de zintuigen. Vaak leven wij in een half slapende toestand, waarbij er wel wat binnenkomt via de zintuigen, maar we geen echt contact maken met de wereld om ons heen. De weg van het werkelijk volledig aanraken van de wereld is wat leidt tot ontwaken.

Verlangen is wat het Universum in beweging zet, wat het Universum voortdrijft. Zo boven, zo beneden. Verlangen is wat ons mensen voortdrijft. Veel religieuze en spirituele stromingen maken dat verlangen zwart, iets wat je moet vermijden. Hoe kun je iets vermijden waar het Universum zo van doordrongen is? Ervaar in deze workshop hoe Tantra je helpt jezelf te ontwikkelen door je volledig met je verlangen te verbinden.

Moving the universe

Touching the divine - Yoga van Devotie

Tantra leert ons dat alles heilig is, dat alles doordrongen is van het goddelijke. Hierdoor biedt alles de mogelijkheid om dichter bij de ervaring van het goddelijke te komen. Devotie is het herkennen van dit goddelijke in elkaar, in alles. Door onze eeuwenlange onderwerping aan georganiseerde religie zijn we de ware betekenis van devotie kwijtgeraakt. Ervaar wat tantrische devotie betekent voor jouw transformatie.