Tantra Yoga workshops

Op deze pagina vind je een overzicht van onze workshops.

Mocht een workshop je aanspreken, maar hebben we die op dit moment niet gepland staan, stuur ons dan even een berichtje. Bij voldoende belangstelling plannen we deze dan in.

Dagworkshop

Heb je juist in deze tijd ook behoefte aan verbinding, contact en aanraking? Ben je toe aan opladen met een fijne groep mensen? Een dag met overgave en flow?

Deze periode roept veel bij ons op. In deze workshop mag dat alles er eerst zijn. Pas als dat mag, kunnen we ook loslaten. En van daaruit de verbinding opzoeken met elkaar. Zodat we de verbinding écht aan kunnen gaan en kunnen genieten van wat zich aandient. Doe je mee?

Connecting the Heart – Yoga van Verbinding

Middagworkshop

Verbinding is een levensbehoefte. Tegelijkertijd ervaren we het in onze huidige maatschappij vaak te weinig. Kom je hart voeden met de broodnodige verbinding. Een heerlijk bad van aandacht en samenzijn. Van hart tot hart. Deze middag is ook erg geschikt als kennismaking met Tantra Yoga en/of Hartstreling Tantra.

Connecting the Heart - Yoga van Verbinding

Surrendering the Heart - Yoga van Overgave

Surrendering the Heart - Yoga van Overgave

Dagworkshop

Ieder mens wil soms even helemaal los kunnen laten. Zich overgeven aan het moment. Niets hoeven. Gek genoeg vraagt dat oefening. In deze workshop mag je je helemaal overgeven. Ervaren hoe het is om te zijn in het moment. Je even niet laten leiden door die eeuwige stroom gedachten, maar handelen vanuit stilte, vanuit overgave.

Dagworkshop

In deze workshop leer je de Tandava, de dans van Shiva, Heer van de Dans. Deze dans uit de Kasjmirische Tantra wordt ook de Yoga van Emoties genoemd, omdat het onze emoties laat stromen door ons lichaam, in plaats van het vast te grijpen met onze geest. Deze oudste vorm van yoga is gericht op het herstellen van je eenheidsbewustzijn.